Comentarii pe articolul Relansarea economiei: Care sunt solutiile celui mai bogat roman


Europa

Mold Cris la 19 Octombrie 2011, ora 16:16
Patriciu are dreptate. Europa a ajuns la apogeul unui colaps moral si intelectual. "Colaps si apogeu" fac o pereche buna aici pentru a arata o afectare de sus pana jos a capacitatii de recuperare. O criza umana, asa cum zice si el :demografica" care este cauzata de socialism ale carui efecte sunt crearea dependentei omului de stat sau orice fel de ajutor si accentuarea neputintei, in numele "umanismului". De asemenea, de cand Europa l-a piredut pe Dzeu si l-a lasat numai in monumetele pentru turisti, guvernul a deventi inlocuitorul sau. Daca oamenii nu se trezesc sa scape de povara propriei acceptari a dependentei si sa isi ia soarta in maini, organizand comunitati si luptand sa reduca marimea guvernului, ca numar de institutii de control si a numarului de birocrati, atunci se va scufunda in propria mizerie morala. Pe de alta parte, europenii au cazut prada de multe secole propriei mandrii istorice (doar sunt cei care au colonizat lumea), dar si sentimentului de victimizare construit din cauza conflictelor inter -nationale (razboaiele mondiale). Iata ca istoria a ajuns sa dovedeasca ca delasarea duce la colaps.
NU ma leg de aspectele pur economice ptr ca nu sunt initiata asa ca prefer sa le citesc pe ale altora in masura sa explice.

  Inapoi la articolul Relansarea economiei: Care sunt solutiile celui mai bogat roman

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile