Comentarii pe articolul Investitiile straine directe in Romania s-au dublat in primele cinci luni


Investitiii

Gheorghe Buhac la 17 Iulie 2008, ora 11:00
Investitiii
Sigur ca trebuie sa ne bucuram cand se fac investitii straine in Romania , dar asta nu inseamna ca trebuie sa scapam de sub control indicatorii macroeconomici ai Romaniei .
Orice dezvoltator de afaceri are in primul rand ca tinta un nivel ridicat al profitului pe care trebuie sa-l obtina si bineninteles cresterea continua a cotei de piata , ceeace ii asigura viitorul si deci recuperarea investitiei intr-un timp cat mai scurt .
Guvernul roman si Parlamentul ar trebui sa fie preocupate de creerea mecanismelor de racordare a acestor dezvoltatori de nvestitii la interesul national care este in primul rand realizarea de produse romanesti , cresterea consumului intern pe seama produsului romanesc si nu pe seama produsului de import si desigur intarirea monedei nationale prin crestetrea exportului romanesc nu a exportului facut de investitorii strainii cu importuri masive si cu forta de munca ieftina din Romania sau de aiurea .
Faptul ca Guvernul si Parlamentul Romaniei nu reusesc sa creeze mecanismele economice care sa stimuleze produsul romanesc , fie pentru intern fie pentru export , este dovada incompetentei celor doua structurii care au creeat adevarate piramide de agentii , secretariate , consilii si comitete , cabinete si ce o mai fi ca sa le serveasca interesul propriu si mai putin interesul national.
Aud ca mai nou in cercurile lor restranse vorbesc de acel dicton american de maniera " Nu ma intreba cum am facut prima suta de milioane de euro " ca restul iti spun ei cum iau facut si cat de colorati sunt banii lor , in albul imaculat al pozitiei politice castigata in alegeri , folosind desigur tot banul public , in cadrul organizat al celor doua SPALATORII CHIMICE- Camera Deputatilor si Senatul ROMANIEI .
Le pasa prea putin ca sute de mii de BATRANI mor de foame la oras si alte sute de mii mor de foame la tara , ca nu numai satul romanesc dispare prin imbatranirea populatiei , dar si orasele mici , sau ce este mai grav prin parasirea vetrei satului si a orasului pentru meleaguri mai bune - Italia , Spania .
Acestor oameni CE DETIN PUTEREA chiar nu le pasa de nimic , arunca banii in tone de artificii ca sa serbeze nu stiu ce eveniment important pentru ei , dar nu dau o bucata de paine unui amarat care a ramas pe drumuri din motivele , capitalismului banditesc promovat de elita romaneasca si acolitii lor .
Daca nu au furat , inseamna ca nu au se teme de nimic , atunci de ce dau bani pe servicii ultra sofisticate de paza si bodyguarzi in loc sa creeze locuri de munca in agricultura , in industrie , in servicii , etc
Dar vine o vreme cand toate acestea se vor plati cu varf si indesat .
In concluzie nu poti avea o economie performanta cu un popor flamand si pe marginea prapastiei sociale , in timp ce numarul celor care au acumulat averi pe cai ilicite este in crestere , astfel ca au ajuns sa puna mana pe PARLAMENT SI PE GUVERN.
Gheorghe Buhac
Zamfiroiu Spiridon la 17 Iulie 2008, ora 11:58
D-l Buhac are din pacate perfecta dreptate...

  Inapoi la articolul Investitiile straine directe in Romania s-au dublat in primele cinci luni

Setari Cookie-uri