Comentarii pe articolul Basescu, atac fara precedent la UE. Ce parere aveti?


Atitudine ferma a lui Basescu

la 23 Octombrie 2011, ora 21:08
Atitudinea lui Basescu la plecarea de la Bruxelles, expusa in conferinta de presa este ferma,curajoasa, documentata si cu argumente de bun simt. Felicitari!
la 23 Octombrie 2011, ora 21:23
este prea tarziu acum , de ce na luat atidune pina acum , si cu coruptia o stam prost , deasemenea cu evaziunea fiscala
Sterea Bogdan la 23 Octombrie 2011, ora 21:25
Hm, interesant cum politica impusa de Bruxelles este criticata abia acum... Foarte bine a facut presedintele atacand in acest fel liderii UE. Liderii UE ne vad pe noi ca pe o piata de desfacere, i-au facut sclavi cu buletinul si acum vor sa "salveze" Grecia. Salveaza BANCILE din Grecia. Sistemul "Banci" nu are voie sa cada. Prin el se controleaza sclavii... Si la noi la fel. As vrea sa fie in Romania situatia din Grecia, sa pot iesi pe strada sa pot striga I can't pay, I won't pay! Domnul Presedinte Basescu mai bine s-ar debarasa de UE si FMI. Ar face mai bine Romaniei. Vezi tarile din America Latina. Chiar avem nevoie de UE? Ne-au impus preturi mai mari ca in vest la salarii medii de 8 ori mai mici decat in Germania sau Franta... Preturi mai mari datorata unei caracteristici simple a Romaniei. Economia paralela. Statul la noi este mai bine ca in Grecia, romanii o duc mai prost ca in grecii... In concluzie, ce rost au aceste atacuri la adresa UE cand la noi, romanii mor de foame? Sa vina presedintele sa urce salariul minim la 1000 de lei si atunci vom fi salavati fara UE si FMI. SIC
Panescu Andrei la 23 Octombrie 2011, ora 21:34
are dreptate,il duce capu,o sa vedeti cand se termina mandatul diferenta
Peev Alex la 23 Octombrie 2011, ora 21:41
Presedintele are perfecta dreptate!
In incercarea disperata de a mentine artificial o Grecie alaturi de celelalte state , nepenalizand dur coruptia si stilul de viata peste nivelul real al grecilor, varfurile politice ale UE fac foarte mult rau tarilor emergente Greciei.
Necesar ar fi un act chirurgical dureros , excluderea Greciei din cadrul conventiei Euro, si lasati sa-si revina, pe proprie piele si nu pe spinarea celor harnici din UE.
Barbu George la 23 Octombrie 2011, ora 21:41
este prima oara cand acest presedinte ma reprezinta.
Nedelcu Dinu la 23 Octombrie 2011, ora 21:42
Este o atitudine care ii face cinste. Nu poti face compromisuri in aceste momente de mare cumpana. Si, mai ales , nu te ajuta deloc acele atitudini servile cu care am fost invatati. Din pacate. Felicitari!
Toni Catalin Constantin la 23 Octombrie 2011, ora 22:13
Atitudine de presedinte .Nu de sclav al intereselor unor asa zisi binevoitori .................din UE.
Bravo Domnule Presedinte !
Daca si Iliescu avea aceeasi atitudine am fi fost mult mai departe .
Mircov Lulus Florin la 23 Octombrie 2011, ora 22:42
Este primul președinte al Romnilor, restul au fost a Romaniei.......
Flaviu Ovidiu la 23 Octombrie 2011, ora 22:43
Acest presedinte,impreuna cu acest guvern au gestionat foarte bine criza financiara asta in ciuda protestelor dinainte platite de PSD...cunosc oameni care inainte erau ferm contra masurilor si care acum, dupa ce au vazut ce se intampla cu alte state,dupa cum am iesit, au ajuns sa zica"eu le taiam mai mult " ...daca aveti cunostinte in afara vorbiti si vedeti ce bine vazuti suntem pentru cum ne-am descurcat....sunt apolitic dar acest presedinte si acest guvern au facut ceva care este vizibil decat cei care au fost inainte care doar au privatizat companii de stat,au vandut fabrici la fier vechi etc...cat despre atitunde...este o atitudine care trebuie sa o aiba un sef de stat care reprezinta tara,indiferent daca e mica/mare,saraca/bogata...va citesc aproape toate articolele care le primesc dar partea din titlul acestui articol "atac fara precedent" nu era necesara pentru ca se va trezi altu si va veni sa zica"basescu se crede mai presus ca Sarkozy sau Merkel"
Popescu Alexandru la 23 Octombrie 2011, ora 22:53
E bine ca a spus asta, dar se face ca ploua cand se vorbeste de coruptia generalizata, de pauperizarea pensionarilor si a celor mai multi dintre romani, de pozitia Romaniei ca si piata de desfacere pentru firmele occidentale, de mafiile care taie si spanzura, in general de mizeria si saracia intregii tari; suntem cei mai saraci din EU si asta va dura decenii intregi, ni se impun conditiile cele mai aspre; nu stia asta de la inceputul mandatelor? de ce nu a luat pozitie de la inceput? vrea sa plece cu frunteaa sus si da pe afara de patriotism in ceasul al 12-lea .....
Floricica Nora la 23 Octombrie 2011, ora 22:56
Este o atitudine corecta si ferma.
Laura Popovici la 23 Octombrie 2011, ora 23:28
Felicitari!!! Tonifianta clipa de speranta oferita sufletelor malnutrite din tara a carui presedinte sinteti.

Dar, cum am invatat sa nu ma mai las pacalita, va intreb: "D-le presedinte, ati obosit sa stati in pozitia ghiocelului?... Sau deschideti o era a inarmarii morale???

Din pacate, ma tem sa nu fie mult prea tirziu. Va sugerez sa aveti in vedere si invonsecventa atitudinala a politicii interne, incompetenta, bijbaiala penibila, aroganta si atitudinea de sfidare, ce ne-a adus in pragul prapastiei.

Sintem in pragul prapastiei: obstacolul acesta trebuie intai trecut mental ca sa fie posibila depasirea lui reala. Ma rog sa ne conduceti bine.
Toate le pot intru Hristos, Cel care ma intareste. (Epistola catre Filipeni, 4:13)

Doamne ocroteste-i pe romani!!!





Maria Bogdan la 23 Octombrie 2011, ora 23:57
In sfarsit !!!!!!Domnule Basescu dar ce ti/a trebuit atat ca sa/i infunti?
Astia isi bat joc de noi..ce ne trebuie domnule UE?E uniune pentru cei puternici ,pe noi doar ne tin agatati de imprumuturile de la fmi si de reguli..altceva nu vor de la noi sarlatanii astia.Luati atitudine domnilor!!!!!Ne/au umilit prea mult si ne/au tratat ca pe nimicuri..si ne.au facut mereu tigani..ei care nu fac diferenta intre romani si tigani...
Cucu Adrian-Constantin la 24 Octombrie 2011, ora 08:55
Subscriu comentariilor precedente si spun doar atat: are verticalitate, spune lucrurilor pe nume, si reprezinta destul de bine interesele romanilor. Felicitari !!!
la 24 Octombrie 2011, ora 10:26
admir atitudinea presedintelui si am avea ft mult de castigat daca am fi alaturi de cei pe care i-am ales sa ne reprezinte. Pierdem enorm prin atitudinea de permanenta carcoteala la tot ce se face. Voi ,cei care permanent criticati, CE-ATI FACE DACA ATI FI IN LOCUL LOR???????????????MUSCA LA ARAT!!!!!! Stiti poezia?
Dr.Med.Jabben Doina la 24 Octombrie 2011, ora 10:43
..faptul ca in Romania, salariile sint mult mai mici decit in West, dar preturile, unele chiar mai mari decit in West, este o realitate..

dar cine a obligat Ro, sa intre in Europa comuna? si cine o impiedica sa iasa ?
D-ne fereste sa intre moneda Euro inRomania, v-a face ravagii...
Europa Comuna, ar fi trebuit constituita numai din citeva tari puternice : Germania, Finlanda,etc.daca Grecii ar fi ramas la Moneda lor, si nu ar fi intrat in Eu, n-ar avea astazi atitea probleme..
sa speram, ca Romania, nu o v-a lua pe uram Greciei, ..de indatorate nu duce lipsa Europa: Italia, Portugalia, Spania..pentre ele cine v-a plati ?
Gura Ovidiu la 24 Octombrie 2011, ora 11:29
Mda, dl presedinte a facut acel pseudo-atac la adresa Uniunii Europene din Romania la o conferinta de presa.
Dar acolo la summit-ul UE a mai reluat acel discurs dur de atac sau a facut ciocu' mic ?
Eu cred ca nu a zis absolut nimic, Romania depinde si ea de BCE . Un astfel de discurs acolo la intalnire ar fi facut si mai mult rau Romaniei, pe langa ala care a fost facut pana acum.
Andronache Dan la 24 Octombrie 2011, ora 11:47
Praf in ochi. De ce asa tarzie aceasta reactie? Pai e o reactie de pregatire a terenului...doar vine an electoral, ce naiba. E convins ca nu-l baga nimeni in seama, asa ca face declaratii de genul asta sa mai refaca din imaginea stirbita de propriile greseli sau de partidul care il sustine. Ce cuvant are el la Bruxelles? Cainele latra, ursul merge.
Stoica Liviu la 24 Octombrie 2011, ora 12:18
poate ca ar fi timpul sa incercam sa dovedim ca nu suntem tara de mana 3-a, in Europa sau in afara ei.. Noi nu intram in UE daca nu aveam ceva de oferit, sau, mai direct, daca Romania nu era o "vaca de muls". ei bine, tara noastra este ditamai vaca de muls, chiar dc aparent nu se vede.. UE face ceea ce stie mai bine, sa exploateze, cu cheltuieli minime, tarile de muls usor si care nu se opun mulsului mocca.. Basescu, care nu este preferatul meu, a atras atentia asupra acestui aspect. A atentionat UE ca Romania a facut si face sacrificii f mari in aceasta criza, in timp ce alte tari doar primesc ajutoare fara a se ajuta pe ele insele, inhamandu-se la greu si la munca. O astfel de atitudine trebuia luata mai devreme, dar este f bine venita si acum. Asa trebuie sa procedam si de acum inainte, indiferent cine este presedintele tarii.
O tara care nu este demna si nu-si cunoaste potentialul real, resursele de tot felul cu care poate iesi in fatza, va fi calcata in picioare de catre toti care, poate nu la fel, dar stiu "sa-si vanda marfa" mult mai bine..
Poate ca sunt prea optimist, dar eu cred ca ne vom reveni intr-o zi si vom tine fruntea sus, si in fata UE si in fata lumii, in general.

  Inapoi la articolul Basescu, atac fara precedent la UE. Ce parere aveti?

Setari Cookie-uri