Comentarii pe articolul Basescu, atac fara precedent la UE. Ce parere aveti?


Felicitari

Rares la 24 Octombrie 2011, ora 08:52
Si asa , acest domn presedinte ne-a izolat pe plan extern, ce mai conteaza daca mai "toarna" putin la fundatia "izolatiei"??Il felicitam pentru abilitatile sale de "navigator" in politica externa!
la 24 Octombrie 2011, ora 10:34
Si uite asa, cu un asemenea comentariu demolam ce poporul a creat deja. Da-l jos pe Basescu, vine altu la presedentie, da-l si pe ala jos si ne asteptam ca Romania sa creasca. Stimabile, rau bun, Basescu este deja presedinte, ne reprezinta. Il demolam pe el, ne demolam pe noi.

Rares la 24 Octombrie 2011, ora 18:42
Stimate domn, eu sunt total apolitic, dar acest domn presedinte nu are nici o treaba cu arta concilierii si a negocierii,hai sa recunoastem. Ne-a pus rau cu toata lumea pe plan extern! Oricum suntem "dezastru" atat pe plan extern cat si intern, sau nu credeti ca o fi asa? Vreti sa va reamintesc de faptul ca in tara au inflorit clanurile mafiote de diverse etnii? Vreti sa va spun ca pe plan extern suntem foarte rau vazuti oriunde?? Stimabile, wake up!
Pavel Tudorel la 24 Octombrie 2011, ora 20:19
pacat mare pacat. se pare ca in romania predomina cei ce au coloana vertrebrala indoita. cand apare o coloana dreapta inseamna ca nu este normala. ne place sa stam indoiti. pacat de aceasta tara.

  Inapoi la articolul Basescu, atac fara precedent la UE. Ce parere aveti?

Setari Cookie-uri