Comentarii pe articolul Basescu, atac fara precedent la UE. Ce parere aveti?


"joc de glezne"

Flutur Petru la 24 Octombrie 2011, ora 11:14
ca in multe alte cazuri, poate fi o actiune bine "regizata" sau un "joc de glezne" pe spatele nostru ca si in cazul rusiei care, ii place jocul de glezne da, cu cei mari, la cei mici le umbla la ... pretul la "gazele naturale" adica ... noua.
Vasile Buruian la 24 Octombrie 2011, ora 12:55
Sa ne privim in ochi si sa analizam !
In Grecia salariile au fost de 1300 - 2000 euro media, la noi 200 - 400 euro media, s-au redus salariile in Grecia cu 25 la suta, la fel si la noi in RO. Atunci care tara are criza mai mare si este aproape de colaps financiar.
Acum la noi salariile sunt de 150 - 300 euro iar la greci 800 - 1500 de euro pe luna si preturile la diferite produse sunt cu mult mai mici in Grecia decat in RO.
Cand ve-ti vedea ca vin grecii sa lucreze in RO, sau sa mearga in Italia, Spania, Franta sa lucreze ca negrii pe plantatii si sa spele pe fund pentru bani de nimic toata Europa, atunci mai vorbim.
Cred ca multi doriti sa aveti nivelul de trai al unui grec. Cu toata criza din Grecia romanii se duc acolo la munca, dar greci nu am vazut sa vina la munca in RO, decat cu afaceri.
Trebuie sa vedem adevarata fata a Romaniei fata de Grecia si nu ce ne serveste guvernul si televiziunile in fiecare zi. Deschide-ti ochiii ROMANE !!!!! Nu plageti Grecia, hai sa ne uitam in ograda noastra !?!?!?!?!?!
Dr.Med.Jabben Doina la 24 Octombrie 2011, ora 19:29
..ar fi posibil ca grecii, sa faca pe datornici,i
numai ca sa incaseze bani de la Eu ???? e f. posibil....asta ar fi culmea...
apoi cu miliardele primite pe ochi frumosi, de la Bruxel, sa puna tara pe roate...
nici o data in istoria contemporana, nu am auzit, ca grecii ar fi saraci...
si acum dintr-o data...
pacat ca nu sau gindit romanii primii, la Trickul " asta al grecilor...
caci in ce priveste Trikurile, romanii sint campioni mondiali...

  Inapoi la articolul Basescu, atac fara precedent la UE. Ce parere aveti?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile