Comentarii pe articolul Mancare de doi bani la restaurantul La Doi Lei


GB

Mitarca Monica Elena la 24 Octombrie 2011, ora 11:20
Am senzatia clara, citind acest "articol", ca nu e scris de George Butunoiu, ci doar semnat de el. Pentru ca doar un GB care si-a pierdut brusc uzul ratiunii poate scrie drept articol o insiruire de paragrafe asa prost construite si insailate. Poti scrie critic despre ceva (mincare, finante, etc.) si intr-un mod creativ.
Daca, insa, dl. Butunoiu, care, in treacat fie spus, pare din scrierile personale un individ imposibil de multumit, circotas in sine si cam plin de el, ar fi facut un mic efort, ar fi scris un text in care sa apara, de exemplu, si preturile, s-ar fi inteles ca asta nu e restaurantul tipic cu care si-a inceput domnia sa seria de Restograf, ci unul modest, care nu-si propune mare cuisinareala, ci umplerea burtii intr-un stil CAT SE POATE DE ROMANESC (nu-s de acord cu stilul romanesc de a minca, sa ne intelegem bine, si consider corecta afirmatia referitoare la cit de idioti sintem, la modul global, cind le dam cirnati la copiii nostri).
Adica: atunci cind critici pe WallStreet un restaurant de snobi e una, cind insa critici un restaurant poate de cartier, fara pretentii de liga I, in aceeasi publicatie, fara sa amintesti diferenta de liga, (unde-s referirile la preturi?), aplicind aceleasi criterii, e alta.

  Inapoi la articolul Mancare de doi bani la restaurantul La Doi Lei

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile