Comentarii pe articolul SCURT SI LA OBIECT: Discursul Regelui Mihai in Parlament. Citeste-l aici


DISCURSUL

Andy la 25 Octombrie 2011, ora 10:47
DECENT INSA NIMIC SA TE DEA PE SPATE. PROBABIL DISCURSUL A AVUT NEVOIE DE O APROBARE PREALABILA.
Al T la 25 Octombrie 2011, ora 12:10
la asta ma gindeam si eu... un discurs obisnuit, fara licariri, politically corect. nu vad unde e viziunea in acest discurs. poate doar acolo unde spune ca scoala e piatra de temlie a societatii viitoare, dar asta e un lucru la mintea cocosului... ma rog, una oeste alta, un discurs de la care se asteptau mai multe si care a fost mult supraevaluat... nu inteleg semnatura de la final, mihai r. ce e asta? nume de scena?
Apoliticul la 25 Octombrie 2011, ora 12:14
Probabil tineretea Dvs. nu va permite capacitatea de a patrunde in adevaratul inteles al Discursului Regelui MIHAI ! PACAT ! Pacat ca suntem condusi de cativa netrebnici in ultimi ani, care distorsioneaza istoria si inoculeaza valori eronate in mintea tineretului de astazi in ROMANIA ! Au reusit chiar sa rupa si
Conducerea BISERICII Ortodoxe Romane, de adevaratele idealuri si credinte !!!
Aceasta acceptare tacita, a politicii nerusinate ce guverneaza Romania, de catre Biserica Romana, nu poate fi decat DEZONORANTA pentru acest vremelnic Patriarh "daniel" al ROMANIEI !!! R U S I N E !!!!
Banoiu Corina Magdalena la 25 Octombrie 2011, ora 12:21
Nu cred ca am avea nevoie sa fim dati pe spate. Onestitatea ar trebui invatata de catre politicul romanesc, si ar trebui sa primeze in fata intereselor personale.
Toti au averi, burti si toti sunt bogati doar din salariul lor .....modest. Mi-a placut mult cum a sunat ultima fraza din discurs!
Paraschiva Ignat la 25 Octombrie 2011, ora 13:28
Din pacate mai avem multe de invatat! Probabil ca comentatori sunt nostalgici la discursurile comuniste!
Parca prea modest, dar corect si sincer! Si putin revoltat de neputinta de a face mai mult! Dar vorbe intelepte, care ar trebui sa ne dea de gandit! Mai ales politicienilor care ne conduc!
La multi ani, majestate!
la 25 Octombrie 2011, ora 13:44
Tot ce contine discursul este nou si nu este la mintea cocosului pentru majoritatea dintre ei (alesi). politically correct, oi fi si tu analist nu ti-se pare ca este distanta prea mare din toate punctele de vedere intre tine si MS. Fara licariri, du-te la Otopeni ca acolo sunt multe licariri. Daca ma intrebi pe mine, voi aveti prea multa libertate de exprimare si prea putin bun simt. Nu stiti ce este normal si sunteti derutati, uni mai mult ca altii. Voi daca nu vedeti batai si impuscaturi in filme nu va mai uitati la film???
Mihai la 25 Octombrie 2011, ora 13:56
Nu cred ca discursul Regelui a fost dat la aprobat.:))) cred ca este amuzant ce spui, poate s-a consultat cu AALLRR dar cine sa-i aprobe? In 90 de ani cred ca a acumulat destula experienta, nu crezi Andy?
Caramidaru Andreiyi la 25 Octombrie 2011, ora 15:12
"In anul 1989, in ajutorul Romaniei s-au ridicat voci cu autoritate, venind de pe toate meridianele globului. Ele s-au adaugat sacrificiului tinerilor de a inlatura o tiranie cu efect distrugator asupra fiintei natiunii. A sosit momentul, dupa douazeci de ani, sa avem un comportament public rupt complet si definitiv de naravurile trecutului. Demagogia, disimularea, egoismul primitiv, agatarea de putere si bunul plac nu au ce cauta in institutiile romanesti ale anului 2011. Ele aduc prea mult aminte de anii dinainte de 1989."

Daca nici sa cititi nu stiti cocalar adusi din sate la oras atunci nu mai comentati.

Oare cui io fi adresat cuvintele alea?
la 25 Octombrie 2011, ora 18:14
Nu am varsta care mi-ar fi adus posibilitatea cunoasterii perioadei de dinaintea plecarii regelui Mihai, iar comunismul ne-a furnizat in scoli istorie mincinoasa. Nu mai am nici douazeci de ani, ca sa ezit a-mi exprima parerea din lipsa experientei de viata. In concluzie ma bucur ca traiesc vremea in care in Parlamentul Romaniei s-au facut auzite frazele simplu construite si in acelasi timp pline de continut ale Regelui Mihai. Au fost astfel pentru ca au fost adresate tuturor romanilor, pe intelesul tuturor romanilor, avand o incarcatura a identitatii si demnitatii nationale cum nu am mai auzit pana acum. No comment...La multi ani, Excelenta!
Dehh la 26 Octombrie 2011, ora 09:36
M-am convins dupa comentarii, dehh mentalitatea romaneasca se schimba foarte greu. La ce va asteptati voi, dragilor, la un discurs-spectacol de circ al unor oameni tulburati gen Ceausescu, Vadim sau Becali. N-am inteles, de ce ar trebui sa fim dati pe spate???
Tache Dragos Adrian la 26 Octombrie 2011, ora 10:43
Cetateni ai Romaniei, unii demni, dar cei mai multi nedemni, comunistii ne-au spalat pe creier timp de 42 de ani pana in '89, ne-au invatat cum sa furam si cum sa ne sustragem... Noi ca natie, am dat in cap domnitorilor luminati care au incercat sa ne duca in randul popoarelor civilizate (Tepes, Mihai, Cuza).... Cat timp trebuie sa mai treaca pentru a ajunge la concluzia ca trebuie sa traiasca totusi capra vecinului? Demnitatea si verticalitatea nu se cumpara si nici nu se obtine prin frauda! Casa Regala a Romaniei a incercat si a reusit de multe ori sa ajute acest popor, dar oare acest popor merita? Poate ca acest popor isi merita alesii - cismari, marinari, oare ce va mai alege?
Sa ne traiesti intru multi ani Majestate!

Un inginer din generatia decreteilor ceausisti.

  Inapoi la articolul SCURT SI LA OBIECT: Discursul Regelui Mihai in Parlament. Citeste-l aici

Setari Cookie-uri