Comentarii pe articolul Dragan, Totalsoft: Programatorii romani sunt scumpi. Unul mi-a spus ca vrea bona


insider

F. la 26 Octombrie 2011, ora 19:34
Evitand subiectul "insider"...
Poate ma simt unul dintre cei mentionati, sau poate chiar sunt unul dintre ei (bona, masina, 2 saptamani, apartament - doua din acuze ma urmaresc), sper sa nu aflu niciodata. Bine, recunosc, sunt unul dintre cei care au oricand o oferta cu 100 de euro peste TotalSoft... dar asta tot TotalSoft mi-a oferit-o
Cert e ca, sunt inca in TotalSoft si, inca, imi face placere sa lucrez aici.
De acum, suntem capitalisti... daca eu pot sa-ti zic tie "da-mi" si lui "e zgarcit", poate si el sa iti zica "cerseste" si mie "nu-ti dau".
Tinand cont de secol, nu cred ca e cazul sa mai discutam obiectiv. Fiecare vrea mai mult pentru el, abia apoi, daca se simte confortabil, mimeaza subiectivismul, se preface filantrop, si da atat cat nu-l afecteaza, nicidecum sa-i ramana de strictul necesar (oricat de costisitor ar fi).
Cand vorbim de TotalSoft, vorbim de Charisma sau Primavera( nu cred ca pe LD l-ar deranja ca cineva sa faca un site web, sau o aplicatie Android, mai frumo(a)s decat a(l) lui- doar asta poate face o firma de apartament in speranta ca se impune in piata).
Orice patron, investitor, sau om de pe strada, intra intr-o afacere ca sa castige
Am citit comentariile de pana acum si sunt destul de triste orice programator vrea sa stie retele, servere, baze de date pentru el, nu pentru firma unde lucreaza (uite asta e unul din motivele pentru care oricand avem o oferta cu 100 de euro mai buna) poate ca, daca nu le stii pe toate, vine un robotel indian (probabil nu ati auzit inca de chinezii de 200$) si te inlocuiasce asa s-ar ajunge la productivitatea aia de 99.99%.
Nu stiu cati din cei ce au lasat comentarii au macar o mica idee despre cum e in TotalSoft sintagme precum gen TotalSoft cu multe proiecte luate de la stat demonstreaza ca habar nu au despre ce vorbesc. Nu stiu daca au fost 5 proiecte cu statul in ultimii 5 ani!
Ca esti in IT, Finante, Curatenie Stradala, nu o sa vina nimeni sa iti propuna marirea salariala daca nu ai asta in contract.
Mai inchei cu o presupunere, si o constatare articolul e scos din contextual discutiei journalist-LD si, niciun om bun nu a plecat din TotalSoft!

  Inapoi la articolul Dragan, Totalsoft: Programatorii romani sunt scumpi. Unul mi-a spus ca vrea bona

Setari Cookie-uri