Comentarii pe articolul Seful de la Statistica spune ca nu era baut la TV: Am avut o zi stresanta [UPDATE]


apropo de beat la televizor

Un Constantean la 28 Octombrie 2011, ora 13:58
Avem noi un baiat aicea, smecher rau; l-a vazut o tara intreaga beat mort la volan, adormit in masina si care n-a patit nimic. Asta ca a intrat in direct prin telefon manga, e mic copil.
la 28 Octombrie 2011, ora 15:35
Daca ar fi sa ne luam dupa balbailelile unora, care apar pe posturi de Tv, inclusiv ale unor reporteri din teren, s-ar putea trage concluzia (gresita !) ca suntem o tara de betivani !!!
Dina Mihai la 28 Octombrie 2011, ora 15:39
din cite "vad" nu e chiar la TV, e apelat DOAR dintr-o televiziune FNI. alta e intrebarea daca era beat intr-o circiuma sau acasa
Rusine la 28 Octombrie 2011, ora 16:12
cei de la RTV, de ce nu ati sunat si la PRIMARII sa-i intrebati pe ce criterii au angajat recenzorii, unii au mai putine clase decat trenul, ce pretentii sa avem, in primul rand recenzorii nu au inteles formularele, pe langa faptul ca ne-am tot balbait cu da CNP-ul nu-l da.
Gaber Dinu la 28 Octombrie 2011, ora 16:22
Domnul Virgil Voineagu este profesor universitar la ASE Bucuresti si directorul INS, conduce doctorate. Este o persoana extrem de solicitata si deci foarte obosit. Poate ca recensamantul acesta l-a obosit si mai mult. Un concediu de odihna cred ca nu i-ar strica.
Cu stima
Gaber Dinu
Andrei Tudorel la 28 Octombrie 2011, ora 16:36
Il cunosc de foarte mult timp, nu suntem prieteni, dar pot afirma cu siguranta ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Este o persoana emotiva si in conditiile unei surescitari fizice si psihice este firesc sa aiba un discurs ca acela vizionat la RTV.
Pensionar 70ani la 28 Octombrie 2011, ora 16:45
Era, evident, "turmentat" de ceva. . Nu-i obligatoriu sã fi fost alcool - puteau fi etnobotanice... Jjalnic este cã personajul conduce INS si cã a fost incapabil sã ofere vre-un rãspuns coerent si concret la ntrebãri simple si clare. Unul care si stie meseria poate rãspunde la astfel de ntrebãri, chiar dacã este turmentat.
Clip-ul este, oricum, delicios. Multumiri cã l-ati postat!
la 28 Octombrie 2011, ora 20:19
M-AM INTALNIT DE MULTE ORI, LA CONFERINTELE DE PRESA, CU D-L VOINEAGU.
DIN ACESTE EXPERIENTE STIU CA DANSUL VORBESTE MAI RAR, DE OBICEI, CEEA CE - PE FOND DE OBOSEALA - POATE DA IMPRESIA DE "EBRIETATE".
NUMAI CINE NU A STAT NICIODATA DE VORBA CU DANSUL, POATE CREDE CA ESTE BEAT.
INSA, CINE IL CUNOASTE, NU POATE EMITE O ASEMENEA IDEE...

  Inapoi la articolul Seful de la Statistica spune ca nu era baut la TV: Am avut o zi stresanta [UPDATE]

Setari Cookie-uri