Comentarii pe articolul REPORTAJ WALL-STREET: Cum isi cauta tinerii de lucru la companii de top


Ce sanse au tinerii

Diana la 29 Octombrie 2011, ora 16:48
Eu stau si ma intreb cat la suta din tinerii prezenti la acest targ de joburi practic ajung sa aiba un job la companiile respective.Si mai cu seama, de ce unele companii ii sfatuiesc pe cei doritori de job la targ sa se inscrie pe site-urile lor. Pai atunci pt ce mai e aceasta interfata numita targ de joburi? Domeniul economic este full de tineri absolventi, piata este suprasaturata de acestia...pana la urma problema majora este ca sunt multi absolventi care nu au nici un pic de experienta.Oare acest targ de joburi e doar o minciuna formala?multe joburi sunt date oricum prin pile,nepotismul e la putere.
Irina la 29 Octombrie 2011, ora 23:33
Buna Diana,

Este foarte interesanta perspectiva ta.
In cazul in care ai participat la eveniment cred ca ai realizat cat de greu le-a fost reprezentantiilor de la orice companie sa faca fata numarului mare de persoane care sunt interesate de un job.
Angajatori de TOP este un targ de joburi in adevaratul sens intrucat ridica bariera de comunicare dintre firme si persoanele ce isi doresc un loc de munca.
Referitor la angajari: problema nu consta in experienta ci in lipsa de informatie.

Iar in final daca chiar atat de mult iti doresti sa lucrezi intr-o anumita firma, cat de greu ti se pare un clik?

  Inapoi la articolul REPORTAJ WALL-STREET: Cum isi cauta tinerii de lucru la companii de top

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile