Comentarii pe articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?


mancare nemteasca

Museteanu Dan la 31 Octombrie 2011, ora 10:42
Poa' sa fie si 100 de feluri in 3 minute, mancarea nemteasca este cea mai prosta.
Nemtii sa faca suruburi si piulite, nu mancare.
Roman Mariana la 31 Octombrie 2011, ora 14:12
Intr-un oras cum este Frankfurt,la recomandarea hotelierilor am mers la un restaurant asa zis bun cu mincare cu specific,si am mincat cirnati cu varza.Mancarea a fost foarte proasta,carnatii nu aveau nici un gust,erau sleiti,iar varza doar fiarta in apa,fara nici un pic de grasime.Cine are impresia ca in occident curge doar lapte si miere se inseala,chiar si proverbialele masini germane se strica mai mereu.Am avut doua Bmwuri si cu primul am ramas in pana in Bulgaria la 35000km,a avut problema cu turbosuflanta,iar cu al doilea care are 58000 km are de un an probleme cu softul care afiseaza defectiunile,indicand mereu pana de cauciuc,probleme cu franele,etc,etc,.Restaurantele in Bucuresti au peste tot mancare buna,si peste tot isi respecta clientii....sunt alte vremuri acum, de competitie si concurenta..
Johanel la 31 Octombrie 2011, ora 21:53
Cu putine exceptii, restaurantele de la Romanica sunt niste golaneli ! Cele la care se poate manca cinstit si servirea este buna, te usuca. Altfel, serviciile sunt la pamant.
Dar tot timpul gasim si contra-exemplu, ca si la ei ar fi nasol. Traim in alta lume. E adevarat ca in satul romanesc sanatos la cap, se mananca dumnezeieste. Atat ne-a mai ramas. Altfel, e plina tara de mitocani agresivi, cefe groase.
Valico Vali la 1 Noiembrie 2011, ora 08:08
Daca vrem sa mancam ceva bun si gustos, apelam la bucataria italiana sau franceza, dar mai bine italiana. Nemtii , anglo-saxonii in general, n-au nicio treaba cu aceasta.Eu mananc la restaurante italiene sau chiar chinezesti si nu se compara cu nimic!
La masini am cam aceiasi parere cu Mariana Roman;
m-am saturat de mitul asta cu masinile nemtesti si chiar ma deranjeaza sa vad strazile pline de toate harburile aste de mana a doua, in special Golf si Passat,
multe din ele reparate si facute din bucati, doar cat sa stea pe roti, merg de-a doua, stramb, tocmai din acest motiv, ca sunt carpite si sunt adevarate pericole stradale, dar sunt preferate de ingustul consumator roman. ( scuze!)
Folosesc masini japoneze si sunt foarte multumit.
De gustibus non disputandum, totusi!

  Inapoi la articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?

Setari Cookie-uri