Comentarii pe articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?


Din temele de discutie ...

Neculau Costica la 31 Octombrie 2011, ora 11:45
...reiese imediat de ce nu avem restaurante clasificate in Romania. Daca n-am bani eu de el, nu inseamna ca n-are nimeni. Dar mancarea trebuie sa aiba si cine sa o savureze...pentru antepostitorii mei gustul nu e ceva important, cantitatea e masura lor...Pacat ! Un articol pe care trebuie sa-l citeasca in primul rand patronii de restaurante. Poate si ca la scoala trebuie sa se predea mai mult despre cum sa servesti si sa fii servit, ce inseamna sa fii domn/doamna...!
Daniloff Lydya la 31 Octombrie 2011, ora 12:48
Mda, este mult adevar in ultimul comentariu, la scoala ar trebui sa fie cursuri - obligatorii - de cum sa se serveasca intr-un restaurant, intr-o familie la anumite ocazii, la serviciu in zilele de protocol, comportarea fetelor/baietilor, tinuta s.a.m.d.
Dar in primul rand sa nu fie asa usor de deschis un restaurant, cofetarie, patiserie etc. daca nu respecti si nu dovedesti ca te pricepi si respecti regulile. Da, in primul rand, patronii de restaurante sa ia nota. Aici ar fi multe de spus, de la atitudinea unei "nevinovate" domnisoare vanzatoare care se simte deranjata din timpul cand isi pileste unghiile de indraznesti sa intrebi ceva si pana la cei ce dau autorizatii pentru tot felul de "activitati" de comert. Scuzati tonul meu, dar suntem codasi la respectul pentru ceilalti si acest lucru ma infurie, uneori! Da, uneori, pentru ca ma autoeduc pentru a nu ma mai deranja nimic. Dar,... nu prea reusesc.

  Inapoi la articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile