Comentarii pe articolul Cei mai bogati romani pe regiuni. Cu ce miliardar esti vecin de judet?


Constanta

Soporan Camelia la 3 Noiembrie 2011, ora 21:41
Sunt din Constanta, si, ca regiune face parte din Dobrogea, in nici un caz din Moldova. Vad ca problema regionalizarii e din lipsa de cunostinte geografice, drag reporter.
Bizduna George la 5 Noiembrie 2011, ora 16:09
Exact asta am spus si eu, dar se pare ca acest site nu acorda libertatea de exprimare. Nu am spus nimic jignitor, doar ca, Constanta este DOBROGEA si niciodata in viata asta nu o sa apartina de asa zisa zona care se vrea moldova de sud...... mare majoritate a articolelor sunt bune, citesc acest de ani buni, dar faptul ca ati inclus Constanta in ceva ce nici macar nu exista, doar ca sa induceti lumea in eroare mi se pare o greseala enorma de profesionalism din parte celor care au scris acest articol.
Stanescu Elena la 11 Noiembrie 2011, ora 09:10
Grupul de firme Interagro al lui Ioan Nicula este in Teleorman , isi are sediul in Zimnicea si are si sucursala in Alexandria. Nu are nici o treaba cu Bucurestiul. Esti informat gresit. Acolo trebuia sa scri Teleorman nu Bucuresti.

  Inapoi la articolul Cei mai bogati romani pe regiuni. Cu ce miliardar esti vecin de judet?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile