Comentarii pe articolul Florin Talpes, BitDefender: In Romania avem o cultura gresita a succesului


MindSet idiot!

David Bogdan la 4 Noiembrie 2011, ora 14:23
NU stiu daca stiti ce este mindset-ul dar voi incerca sa explic: mindset-ul este mentalitatea, sistemul de crezuri, cunostintele, gandirea, motivatia, etc. ati prins ideea? OK! deci problema in Romania este ca toata lumea asteapta ca celalalt sa actioneze, si cand ,,celalalt" nu o face, ,,ce tara de nasoala avem! plina de idioti, ....". Nu stiu cati ati inteles ceea ce am zis mai inainte, insa aceasta este problema in Romania, toata lumea crede ca tara se duce de rapa ( si atunci chiar se duce, daca toata lumea crede in acest lucru ) si atunci, cand cineva ne pune la munca cinstita pe bani cinstiti, cerandu-ne cunostinte si competente ,nu PCR (pile, cunostinte, relatii), atunci noi izbucnim, ne simtim ofensati, si ,,innabusim" acea companie cu bad feedback (o barfim, mai pe romaneste). Si intr-o tara care ,,se duce de rapa", de ce sa fiu eu competent si sa muncesc cinstit cand vecinu' a ajuns primar pentru ca avea pile si bani de aruncat aiurea si acum probabil sta si doarme in scaunul lui de birou de la primarie, iar eu muncesc ca prostu'( cinstit ) aici!.... Solutia??? easy money!

In continuare voi enumera principalele proble din Romania:
-Parlamentul si Guvernul ( cred ca toata lumea stie asta )
-Sistemul de invatamant ( de ce e el de vina??? pentru ca ii obliga pe copii sa stea 12 ani in coditii uneori nefavorabile si sa invete lucruri care nu ne folosesc cu adevarat in viata, cand scoala ar trebui sa dezvolte personalitatea copiilor, si macar sa le dea o idee despre ce talente si inclinatii psihologice au -prin teste psihologice si de vocatie- pentru a-si forma o idee despre ce vor sa faca in viata, nu sa indese matematica in capul unei firi creative )
-Oamenii de rand ( pentru simplul motiv ca nu actioneaza si asteapta sa actioneze vecinu' primul, si in loc sa actioneze, se da in spectacol la TV ca e o tara de ***** )

Niciodata nu o sa progresam daca avem acest sistem de valori in cap ( guvernul e corupt si n-ai ce-i face, munca cinstita e pentru idioti, manelele sunt misto, banii se castiga doar prin pile si relatii si de ce sa citesc eu o carte despre motivatie sau personal building ca sa avansez ca persoana cand pot sta la o bere cu prietenii, sa ascult manele, si sa ii barfesc pe parlamentarii corupti care ne invart ca pe marionete ), deci mesaj pentru Romania: gandeste pozitiv si investeste in tine!

  Inapoi la articolul Florin Talpes, BitDefender: In Romania avem o cultura gresita a succesului

Setari Cookie-uri