Comentarii pe articolul Un roman a inventat filtrul auto care scade consumul de carburant


felicitari !!!

Gogutza la 6 Noiembrie 2011, ora 00:41
Felicitari !!
Astfel de stiri ar trebui sa se dea mai frecvent pe posturile de televiziune. Avem oameni de stiinta si in tara la noi care pot concura cu oamenii de stiinta internationali, doar ca este un interes de a dobitocii oamenii , in loc sa se faca o educatie de calitate.
Dumitrescu Ciprian la 6 Noiembrie 2011, ora 19:34
Bravo! Le asteptam cat mai curand pe piata!
Stefanoiu Florian la 6 Noiembrie 2011, ora 19:35
nu va primi niciodata omologarea restul ganditi singurei
Radu Gliguta la 6 Noiembrie 2011, ora 19:38
Foarte bine !

Abia astept sa le gasesc pe piata la cumparare. Si daca nu le poate omologa in Romania , la RAR ... sa imi dea un email ca le omologam in US si apoi le poate vinde oriunde in lume.
Gorgan Catalin la 6 Noiembrie 2011, ora 19:43
Felicitari si la mai multe inventii!
Lupu Andy la 6 Noiembrie 2011, ora 19:45
Sa speram ca statul Roman il va ajuta pe acest inginer in asa fel incit aceasta inventie sa ramina in patrimoniul tarii . Acesti oameni trebuie promovati si AJUTATI sa si dezvolte ideile .
FELICITARI
Cimpoesu Ionel la 6 Noiembrie 2011, ora 19:51
astept cu nerabdare sa cumpar un produs inventat de un roman, daca se poate produs in romania!!
la 6 Noiembrie 2011, ora 21:05
http://www.corneliugroup.ro/
la 6 Noiembrie 2011, ora 21:16
si mie mi-e teama ca-i vor fi puse "bete-n roate" la omologare. In Romania de azi nu ma mai astept la lucruri bune si corecte. Poate se hotaraste redactia sa urmareasca indeaproape cursul omologarii si sa ne tina la curent si pe noi.
Agrigoroaei Sorin la 6 Noiembrie 2011, ora 23:27
Felicitari pentru reusita. Din pacate, nu este nici primul si nici ultimul caz cind "bagatul de bete in roate" din partea birocratiei romanesti determina brevetarea in tari straine, si astfel noi sa fim nevoiti sa re-cumparam ceea ce de fapt tot noi am creat. Avem oameni de mare valoare, dar mintile inguste ale celor care se ascund prin birouri sint incapabile sa le perceapa adevarata valoare. Pacat. Felicit inca odata o reusita autohtona.
Cucu Adrian-Constantin la 7 Noiembrie 2011, ora 11:43
Tara asta nu mai are pic de respect pentru valoare. Nu recunoaste niciun merit oamenilor care intr-adevar merita. Exemplu: maestrului si virtuosului Gheorghe Zamfir nu i s-au recunoscut niciodata meritele in tara. In schimb l-au decorat tari precum: Franta, Germania, Elvetia etc. Ii doresc succes tanarului inginer. Sa lupte contra sacalilor. Daca iese pe linia de productia, inventia lui va baga in faliment multe afaceri de acest gen. Felicitari mintilor stralucite !!!

  Inapoi la articolul Un roman a inventat filtrul auto care scade consumul de carburant

Setari Cookie-uri