Comentarii pe articolul Vacanta pe Coasta de Azur: E imposibil sa alegi dintre sutele de provocari culinare!


Dar rusii

la 6 Noiembrie 2011, ora 13:13
A uitat interlocutorul dvs de sutele de milionari rusi, needucati , vulgari si agresivi, care au impanzit zona, spre disperarea bastinasilor!
la 6 Noiembrie 2011, ora 16:22
cel mai frumos loc de vacanta pe Coasta de Azur e un orasel la 15km de Nisa...Villefrance sur Mer .loc superb, plaja cu nisip fin,un fel de golf unde in larg ancoreaza vasele de croaziera...superb!!!
Nechita Gabriela la 8 Noiembrie 2011, ora 16:37
Ma intreb daca intervievatul a vazut cu adevarat "plaja" din Nisa unde nisipul este sublim, dar lipseste cu desavirsire, fiind inlocuit cu pietre mari cit oul de curca pe care nu e nici o placere sa calci.

Mie mi-a placut mult punctul cel mai sudic, Toulon, unde plaja este superba, lata, cu nisip fin si neaglomerata.

In privinta perioadei optime....depinde de scopul vizitei: conditii pentru plaja sunt pina la finalul lunii august. In prima saptamina din septembrie cind inca eram acolo, in unele zile a plouat. Culoarea Marii Mediterane este superba in orice anotimp. In noiembrie am fost la Barcelona si marea era cuceritoare ca intotdeauna.

  Inapoi la articolul Vacanta pe Coasta de Azur: E imposibil sa alegi dintre sutele de provocari culinare!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile