Comentarii pe articolul Tiriac: Strangem centura! Va fi criza si in 2012


Tiriac : Stringem centura si in 2012

Peev Alex la 7 Noiembrie 2011, ora 08:26
Domnul Tiriac este o persoana cu o vedere de mare ansamblu a evolutiei economiei globale. Are perfecta dreptate. Probabil ca va trebui sa acceptam eficacitatea vecinilor bulgari, sa luam ce este bun de la ei si sa incercam sa lasam orgoliile politice la o parte. Este vorba de viitorul tarii noastre ! De fapt trebuie observat si spiritul mult mai rational a multor natiuni europene , care per ansamblu sunt mult mai stabile. Aruncarea disperata a romanului spre consum este pe de o parte explicabila - dupa lunga perioada de anumite privatiuni - dar inexplicabila la nivel national. Bancile si politica ar trebui sa fie mai rezervati la incurajarea excesiva a consumului.
Toma Mihai la 7 Noiembrie 2011, ora 13:42
Bancile nu cred ca incurajeaza neaparat la consum - incurajarea la nivel bancar este de a se acorda credite pentru finantarea investitiilor interne si creearea unui mediu de credite propice pentru realizarea de noi credite imobiliare - sa nu mai fie moarta aceasta piata.

Trebuie avut foarte bine in vedere mediul fiscal!!
Trebuiesc create oportunitati de productie de valoare adaugata, trebuie apreciat capitalul uman romanesc si incurajat!

  Inapoi la articolul Tiriac: Strangem centura! Va fi criza si in 2012

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile