Comentarii pe articolul Relaxarea la birou: O investitie prea mare pentru managerii din Romania?


Mda..

Iulia la 18 Iulie 2008, ora 13:34
Mda..
Nu stiu cati dintre managerii din Romania sunt interesati de aceste metode de relaxare.... daca s-ar putea sa lucrezi 30 de ore din 24 si 10 zile pe saptamana ar fi cu adevarat multumiti... nu sa investeasca in resursele umane pe care le au la dispozitie.. "Esti obosit? nu mai poti? nu-i nimic, postul va fi scos la concurs..." :(
la 18 Iulie 2008, ora 14:27
Foarte adevarat, ce spune Iulia, patronii/managerii vor sa stoarca cat mai mult de la angajat pornind de la salariu si termind cu orele prestate la locul de munca, si cu diversitatea de sarcini pentru care esti platit o data dar prestezi pentru mai multe functii, asa ca educatia managerilor/patronilor ar trebui facuta inainte sa se vina cu "inovatii" adresate angajatilor . . .
Ciprian Roibu la 18 Iulie 2008, ora 16:40
Patronii romani vor invata treptat, atunci cand isi vor pierde cei mai buni angajati; deocamdata, aceasta practica o regasim la multinationale, insa nu peste mult timp, va cuceri tot mai mult teren. Prea mult ne plangem de romani, ca sunt toti asa, ca nu se va schimba nimic niciodata, ca toti sunt exploatatori...generalizati pentru a va ascunde neputinta in spatele "contextului neprielnic".
Delia Fenesan la 19 Iulie 2008, ora 16:28
:-) As vrea sa o vad si pe aceasta in Romania! Pana atunci managerilor din Romania li se pare anormal sa iti doresti sa pleci acasa la sfarsitul celor 8 ore de munca chiar daca esti platit numai pentru 8 ore! Dar nu sunt de vina numai managerii ci si cei care accepta sa lucreze gratis peste program!

  Inapoi la articolul Relaxarea la birou: O investitie prea mare pentru managerii din Romania?

Setari Cookie-uri