Comentarii pe articolul 10 GRESELI: Ce sa eviti pentru a nu-ti pierde locul de munca


Pauza de masa/tigara

la 8 Noiembrie 2011, ora 14:21
La fimele in care nu exista pauza de masa organizata (program continuu 9:00 - 17:00 ) angajatii au tendinta sa depaseasca cu mult cele 15 minute prevazute pentru pauza de masa.
Manainca de 3 ori pe zi la birou in cele 8 ore (imediat ce ajung la birou incep sa manince ...ca nu au avut timp sa isi ia micul dejun acasa) ... + tigara + telefoanele personale + mersul la toaleta....rezulta....ca angajatul nu lucreaza nici macar 6 ore.....
la 9 Noiembrie 2011, ora 12:46
Dar cei care lucreaza in acte 8 ore si in realitate 10-12 fara pauza de masa , fara tigara ?
Daca sefului nu-i place mutra ta te da afara oricum, simplu si fara bataie de cap. Invoca o desfiintare de post in paralel infiinteaza altul cu aceleasi atributii, etc. etc.Astea-s povesti doar povesti!!
Marcu la 9 Noiembrie 2011, ora 17:31
Daca nu ii place de fata ta asa cum spui nici nu se oboseste sa te angajeze. Daca mereu gasesti pretexte pentru a nu iti satisface indatoririle de servici atunci e normal sa incepi sa dai din aripi ajutat spre alte locuri . Nimeni nu are interesul de a concedia pe cineva care isi face datoria.
Lory la 9 Noiembrie 2011, ora 22:41
Copii nu va mai paruiti. Acum si in Romania va poate da afara pur si simplu ... nici macar nu trebuie sa infiinteze alt post (alta denumire) ... mai cititi noul cod al muncii. Suntem complet la mana angajatorului ... gata s-a dus vrea codului socialist al muncii ... desi recunosc ca-mi convenea si mie, acum numai cine este intr-adevar profitabil este pastrat si chiar i se pot tolera micile ifose ...
la 9 Noiembrie 2011, ora 22:49
are dreptate omu, inainte sclavia era cu lantul, acum este gps sau telefon mobil care tot dracu ala este si asa va fi 200 de ani de acum inainte numai daca lucrezi pe cont propriu : tu ordoni , tu executi.

viata e frumoasa pentru cei care stiu sa si-o faca.....

  Inapoi la articolul 10 GRESELI: Ce sa eviti pentru a nu-ti pierde locul de munca

Setari Cookie-uri