Comentarii pe articolul Isarescu, in locul lui Al Pacino: Ati intrecut masura!


Chiar ca ati intrecut masura!

Mares Stefan la 8 Noiembrie 2011, ora 20:47
De unde ,pana unde! Va legati de domnul Mugur Isarescu ?! Cel mai capabil viticultor dintre bancherii lumii !
Sau credeti ca mai are vreme, mai ales acum dupa ce a avut cea mai bogata recolta-n via proprie, sa se mai ocupe si de economia noastra, romaneasca, care uite, s-a calmat,,,de mult nici nu mai duduie. Ca mai nou nici credibila nu mai e ?! Pai, doar si pentru ca nu se aliniaza regulilor culturii vitei de vie. Si transformarii mustului de o valoare inestimabila in cel mai nobil vin. De culoarea aurului. Ori a rubinului. Cui cum si cand, care-i place!
Bula la 9 Noiembrie 2011, ora 11:25
MAI BINE , IN LOCUL LUI AL CAPONE !!!
la 9 Noiembrie 2011, ora 14:56
Comparatia facuta de ziaristi ar fi ideala daca ar fi adevarata . Guvernatorul BNR in ultimii 20 de ani nu afcut altceva decat jocul marilor banci europene si marilor bancheri , acceptant ca bancile comerciale din romania sa practice dobanzi mari pentru a decapitaliza romania prin scoaterea din tara a banilor cu titlu de dividende ale actionarilor bancilor din afara tarii. Acum e pra tarziu pentru a face pe Al Pacino cu bancile.

  Inapoi la articolul Isarescu, in locul lui Al Pacino: Ati intrecut masura!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile