Comentarii pe articolul Benzina e mai scumpa. Petrom face profit dublu la noua luni: 2,9 MLD. lei


omv si restul ...

Flutur Petru la 9 Noiembrie 2011, ora 11:54
am fost vanduti ca "sclavi" cu tot cu "dependinte" ..., fara valoare, fara ..., omv, ... si restul ..., "capuse care ne mananca incet dar sigur" cu aceiasi foame dupa ... bani, nu conteaza cati are in buzunare romanul, ca parte din petrol este de sub ... picioarele noastre, in foamea dupa bani, nesatu-i, ne vor secatu-i, pana la ne-fiinta, orice echilibru intre in afacerile dintre ei si noi, este de domeniul sf, ei, nu cunosc acest termen, profitul la ei are un "singur ochii" pentru cat mai mult ...
T B la 9 Noiembrie 2011, ora 13:02
Si pe laga ce asta mai au tupeu sa apara si sa arate tarii intregi cat de buni manageri sunt ei, cat de destepti .... NISTE SACALI IN FRUNTE CU CEI CARE NE CONDUC!!! Care vor sa distruga afacerile mici si mijlocii din tara pentru "MARILE INTERESE"
Coapsi Silviu la 9 Noiembrie 2011, ora 15:54
Daca asta-i tara noastra,plina de prosti,ne meritam soarta,cand au facut ceva vreo cativa in acest sens noi ceilalti am stat pe margine si am ras ca prostii.
Cristina Vajda la 10 Noiembrie 2011, ora 11:29
Nicicum nu e bine in tara asta. Atunci cand pleaca Nokia si cand raman oamenii someri nu e ok, cand o companie raporteaza cresteri ale profitului, nu e ok. Cum ati vrea sa fie situatia? Sa fim toti someri si sa cersim in Europa si in America?
Mihai la 10 Noiembrie 2011, ora 16:16
@Cristina Vajda, cresterea profitului e facuta pe saracia altora.
pretul carburantului e ~ca in vest, impozitele si accizele ~la fel ca in vest si totusi.....
TOTUSI amaritii aia de vinzatori din statii au

  Inapoi la articolul Benzina e mai scumpa. Petrom face profit dublu la noua luni: 2,9 MLD. lei

Setari Cookie-uri