Comentarii pe articolul Ciurel, AXA: Deductibilitatea ar fi cea mai adecvata politica fiscala pentru asigurarile de viata


deductibilitatea exista deja

Soare Severina la 10 Noiembrie 2011, ora 03:49
sistemul piramidal al jocurilor de tip asigurari e pe final...nu cred in cifrele furnizate , dar cred in faptul ca e timpul sa ma pot folosi de banii stocati acolo de atata timp si ''nedospiti''...(cf ultimei verificari )
Adrian Trandafir la 10 Noiembrie 2011, ora 15:40
...se pare ca n-ai inteles nici in acest moment ce inseamna cuvantul "asigurare" din moment ce postezi un astfel de comentariu.
...mai grav este ca esti deja clienta unei companii de asigurari (asta inteleg eu din cele spuse de tine) ......deci.....ai avut o discutie cu un consultant din acea companie din moment ce ai semnat un contract .....SAU.......ai avut pe sora/mama/fratele/verisoara/prieteni din copilarie......oricine in care ai avut incredere si ai semnat ca primarul fara sa citesti/intelegi nimic ca sa-si faca si X planul si sa ia un salariu/comision.

....asigurare = protectie,economisire ...nu profit

.....NU INCHEIATI un contract de asigurare sau de alta natura...CU ORICE COMPANIE..... DOAR PENTRU CA RUDELE DVS LUCREAZA LA ACEA COMPANIE.....cereti oferte si de la alte companii chiar daca nu aveti rude angajate acolo.....este un contract pe termen mediu/lung si alegerea va apartine

  Inapoi la articolul Ciurel, AXA: Deductibilitatea ar fi cea mai adecvata politica fiscala pentru asigurarile de viata

Setari Cookie-uri