Comentarii pe articolul Basescu s-a dus la Berlin sa anunte marea privatizare


Marea amanare a privatizarii

Lascu Catalin la 11 Noiembrie 2011, ora 08:28
Foarte tare concluzia presedintelui. Deci presedintele, reprezentand clasa politica, ne spune ca dupa 20 de ani, a aflat experimental ca nu poti sustine un stat social inainte de a deveni un stat performant.

Cu alte cuvinte , a fost nevoie de doua decenii de experimente pe pielea noastra si punand in pericol viitorul nostru, ca sa aflam si noi si cetatenii care ne conduc, din aproape in aproape, cam ce stia orice gugustiuc chiar si de la economia politica de liceu de dinainte de 89. Anume ca inainte sa aplici politici de stanga de redistribuire a avutiei nationale, acea avutie trebuie dezvoltatata cu politici de dreapta, liberale...care includ si marea privatizare amanata sistematic de baieti destepti.

...si ca stadiul asta de dezvoltare poate dura o vreme, poate cateva zeci de ani...din care noi am pierdut deja douazeci.

Toma Mihai la 11 Noiembrie 2011, ora 10:30
Nu e vorba ca politicienii tarii noastre n-ar fi stiut acest proces - abia acum il accepta, dupa ce au profitat din plin de ignoranta locuitorii statului - dupa ce au profitat enorm de pe urma banilor publici :)

Acum au realizat ca e cazul sa inceapa sa implementeze ceva. Au refuzat pana acum sa faca asta din varii motive. Nu are rost sa le mentionez. Le stim cu totii.

  Inapoi la articolul Basescu s-a dus la Berlin sa anunte marea privatizare

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile