Comentarii pe articolul Romania este stabila financiar, in pofida agravarii crizei datoriilor


Investitii?

Mihai Toma la 11 Noiembrie 2011, ora 14:34
Intr-adevar, contextul national de stabilitate financiara este unul relativ bun, comparativ cu zona euro si cu turbulentele ce au loc la nivel central-european. Consider totusi ca ar trebui sa se produca un cadru fiscal mai bun pentru incurajarea investitiilor private - realizarea de productie si valoarea adaugata in tara. De asemenea, ar trebui sa se incurajeze (pe baza anterior mentionata) si exporturile - sa se reduca taxele vamale de export, pentru a crea o balanta comerciala cat mai echilibrata, daca nu chiar cu un export net [real] pozitiv!
Nu mai mentionez necesitatea realizarii de investitii in infrastructura si in alte proiecte de mare anvergura. Ar trebui sa atragem capital strain - din tarile emergente mari si puternice (BRIC) - pentru a recapitaliza tara si a crea fluxuri financiare puternice pentru viitor si a se asigura cresterea economica real pozitiva!

  Inapoi la articolul Romania este stabila financiar, in pofida agravarii crizei datoriilor

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile