Comentarii pe articolul Primul mare exportator german care ataca Grecia: Trebuie sa iasa din zona euro


Nein, mein Herr!

Arhanghel la 11 Noiembrie 2011, ora 17:28
Nu, d-le! Denumirea de Europa provine din mitologia greacă si grecii au inventat democratia! Mai degrabă vă duceți voi dr_ _ _ _ _ _ că la fel ati fi spus si despre România dacă nu accepta conditiile impuse de FMI! Nu-mi place deloc revenirea în prim plan a Germaniei! Lupul îsi schimbă părul, dar năravul ba! Îmi vine foarte greu să cred că acest popor incredibil de punctual, cinstit, corect, harnic, muncitor, altruist s.a.m.d. s-a dezbărat de proastele lui obiceiuri de rasă ariană! Nemtii ne-au tratat dintotdeauna cu sictir si să nu uităm niciodată că datorită lor si sovieticilor România prosperă s-a destrămat si a fost dată cu o sută de ani în urmă! Putină circumspectie si punere în gardă n-ar strica!
la 15 Noiembrie 2011, ora 17:00
foarte bun comentariul !!!
Cringus Craciuna la 16 Noiembrie 2011, ora 08:58
Nemtii si rusii au fost victimele a doi nebuni si sa nu-i credeti ca n-au invatat nimic din asta ! Au dreptate, fiecare e raspunzator de ceea ce face ! DE CE SA PLATEASCA PROSTIA ALTORA? Poate ca fiecare a exagerat fata de Romania, dar nu trebuie sa plateasca ei lipsa de verticalitate a unora ce-si fac de cap,...., chiar si din propriul popor ! SUNT MULT MAI PRUDENTI SI PRAGMATICI DECAT NOI !

  Inapoi la articolul Primul mare exportator german care ataca Grecia: Trebuie sa iasa din zona euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile