Comentarii pe articolul Cu bunga bunga. Asa va disparea EURO


Sa i se retraga premiu Nobel

Sandu Constantin la 13 Noiembrie 2011, ora 10:50
Cred ca astuia ar trebui sa i se retraga premiul Nobel. In primul rand ca nu are o fata prea inteligenta... In al doilea rand pentru ca gandeste pe ' principiul capra vecinului ', nu are ochi albastri si nici par blond, nu este deci 100% neamt si in consecinta nu conteaza ce zice...
la 13 Noiembrie 2011, ora 12:18
De ce apar atatea comentarii ale lui Krugman, care este cunoscut de orientare ultra Keynesianista, comunista chiar, si nu dati comentarii sau analize ale altor economisti de alte orientari? chiar recent am citit o analiza despre cum a reusit Estonia sa iasa dintr-o grava criza in care era acum trei ani, si nu a fost prin metodele lui Krugman / Keynes.
Publicati si analizele libertarienilor (Mises Institute), de exemplu, sunt mult mai cu sens decat sfaturile de "cheltuiti cat mai mult ca sa iesiti din criza" cum ne indeamna K.
Bele Ioan la 13 Noiembrie 2011, ora 12:43
Il respect pe P. Krugman pentru contributiile sale , dar nu sunt de acord cu el in ce priveste disparitia euro. Acesta va supravietui chiar daca se vor retrage: Italia, Grecia, Portugalia, Spania, Irlanda, si cred ca si Belgia. Revenirea economiei europene va fi insa lenta si de lunga durata daca aceste state nu sunt excluse de urgenta din zona euro.
Constantin Cristinel la 13 Noiembrie 2011, ora 14:34
Ce spune d-l Laureat, este ca si cum eu ma imprumut pana nu mai pot si dupa aceea scot niste bani la imprimanta si ma duc sa platesc cu ei la banci. Poate face omul simplu acest lucru? De ce i s-ar permite guvernului sa faca asa ceva? Nu tot cetateanul simplu va plati pentru banii scosi de guvern la tiparnita?

Halal savanti! Ca si ai nostri guvernanti.
Manea Camelia la 14 Noiembrie 2011, ora 14:32
Dar ce mai face dolarul american, dl. Krugman?... Tot prost, tot prost?...
Lasati euro, are cine sa se ingrijeasca de el.
Pancho Valchanov la 15 Noiembrie 2011, ora 03:28
ASFARSUL ZONEI EURO ESTE INEVITABIL
NU TREBUE SA FII LAUREAT PREMIUL NOBEL CA SA VEZI CA EURO SE DUCE IN RIPA
CINETI MINTE CE VA SPUN DOMNILOR MAXIMUM 3 ANI SI EURO VA FI ISTORIA PE URMA SI ASA NUMITA " UNIUNEA EUROPEANA" SE VA TERMINA CU GUNOISTELE
TREZITI VA , CE FAC COMISARI EUROPENI, ASTA E O FURATURA URIASA DE BANI NOSTRI, SI NIMIC NU POATE SALVA PRABUSIREA EUROPEI.
COMISARI SOVIETICE ERAU IN ANI 1918 DUPA REVOLUTIA DIN OCTOMBRIE
SI ACUMA IAR C O M I S A R I ??????
Mikiduta la 21 Noiembrie 2011, ora 14:49
si daca se retrag din zona euro celelalte state e perfect. raman francezii si nemtii sa se paruiasaca ei pentru euroii lor. ca noua numai belele ne-au adus.

  Inapoi la articolul Cu bunga bunga. Asa va disparea EURO

Setari Cookie-uri