Comentarii pe articolul Geoana este propus pentru excluderea din PSD


comentarii

la 13 Noiembrie 2011, ora 15:46
Nu sunt de acord cu excluderea lui Mircea Geoana din PSD.este o actiune negandita,de unele rafuieli politice care nu fac bine partidului.Sunt PSD-ist si sunt ingrijorat de ceea ce se petrece in partidul care cred in el de peste 20 de ani,sunt scarbit de ce se petrece,bucurie mare pentru tabara lui Basescu,bravo lui Ponta si la toti acolitii lui eu unul nu ma alatur acestor oameni si cred ca voi fi independent pana la aparitia unui alt partid de stanga serios fare rafuieli si atitudini dictatoriale.REGRET
Dinca Eugenia la 13 Noiembrie 2011, ora 19:12
Nu stiam ca PSD ARE COMISIE DE INTEGRITATE, aceasta ar insemna ca are membri inegri acolo, care de 21 de ani se zbat sa distruga Romania. Doamne, nu credeti ca este mai important sa ii dam noi afara din tara pe acei PSD-isti care au distrus tara?
Nu stiu ce pacate o fi avind domnul GEOANA dar sigur nu a furat, nu a distrus, nu a vindut nu afacut multe in cardasie cu cei care il exclud. Sa inteleg ca PSD este un partid de grup? insa nu stiu ce ma mai interb caci, stiam si eu si stiti si dvs. Dealtfel, toate partidele si "formatiunile" de tot neamul ce s-au tot perindat la guvernare au distrus tara, au distrus poporul roman care s-a dus si s-a ostoit in pribegie pentru a-si aduce sudoarea aici in tara, unde traiesc bine si foarte bine gogomanii numiti politicieni.
Cred ca este bine sa facem un partid care sa analizeze pe fiecare in parte, activitatea "partizilor" fonfanite si fonfaniti, care s-au jucat de-a directorul, presedintele, consilierul, secretarul de stat, ministrul, premierul, presedintele de tara. Ce asteptam? De ce stam iar la tv sa vedem ce e cu Italia, ce e cu Spania, ce e cu Franta si sa iesim in strada ca poporul grec, sa nu lasam sa fim vinduti cu totul.
Sa ne trezim , dragi romani!
Dinca Eugenia la 13 Noiembrie 2011, ora 19:17
Stimate domnule PSD-ist, aceasta este o metoda veche a acestui partid. Si eu am gustat din plin tradarea, intriga, minciuna, forta, represiunea, influenta etc.
Si aceatsa pentru ca, am tot insistat sa dea curs unor masuri benefice poporului. Sa nu care cumva sa credeti ca cineva mi-a multumit sau m-a respectat pentru asta. Dimpotriva, devenisera spectatori interesati de scandal asa, ca agrement. Acum, dupa 10 ani, ceea ce voiam eu sa indepartez, a semnat verdictul: blocaj, lipsa de caldura in scoli, in case, haos si se balacaresc in public. Trag cit pot pe ultimii citiva metri.

  Inapoi la articolul Geoana este propus pentru excluderea din PSD

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile