Comentarii pe articolul FMI: AM TRECUT HOPUL. Ce parere aveti?


Am trecut hopul

Anisoara Chivu la 14 Noiembrie 2011, ora 08:05
Este o mare prostie aceasta afirmatie
Oare cui foloseste ?
Toreanik Florin la 14 Noiembrie 2011, ora 11:29
Care hop atrecut ? poate gropile din centrul istoric !
la 14 Noiembrie 2011, ora 14:38
Toata criza este o mare vrajeala a "politicianistilor" romani (cei care sunt la putere pentru a-si satisface propriile nevoi si nu pentru o cauza nationala).
Ca urmare, poporul roman este "indopat" fara nerusinare de asa zisa criza pe care acesti politicianisti NU O SIMT PERSONAL, ci doar o sustin pentru cei multi si.... "Bogatul nu crede săracului și sătulul nu crede flămândului".
Interesul acestor "politicianisti" este de a mentine saracia poporului pentru ca asa ei pot sa-si vada de interesele lor.
Petre Soglu la 14 Noiembrie 2011, ora 19:22
Prosteala pe fata
Chilianu Andrei-Ionut la 14 Noiembrie 2011, ora 20:10
"Marturisesc ca nu sunt expert in domeniul modei si nu ma uit mai deloc la cat de scump este costumul cuiva sau la ce fel de ceas poarta. Nici nu observ lucrurile acestea intr-o intalnire cu autoritatile, sunt atent numai la chestiunile economice pe care le discutam"

Singurul lucru bun spus!
Bako Tiberiu la 17 Noiembrie 2011, ora 11:05
toata asa spusa criza este doar o pacaleala.este barak obahma si usa controlul.asa sa_mi ajute.d.zeu.exista si puterea din spatele tronului.nui asa?

  Inapoi la articolul FMI: AM TRECUT HOPUL. Ce parere aveti?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile