Comentarii pe articolul Radu Enache: Romania nu are turisti de 5 stele


cinci spre patru

Lascu Catalin la 14 Noiembrie 2011, ora 08:20
Dl. Enache are dreptate intr-un fel, turismul de 5 stele , format in mare parte din clienti "corporate", s-a redus dramatic in urma crizei si se va reduce in continuare. Companiile au bagat deja de seama ca pot avea avantaje financiare semnificative daca muta cazarea de la 5 la 4 stele si zborurile de la business la economic . De unde pana deunazi o companie cu staif nu putea cobori standardul de imagine sub 5*, acum e la moda sa afisezi economii, da bine la imagine. Dar povestea se intampla peste tot, nu numai la noi.

Propunerea de "structurare a pietei" pare intai ca miroase a cartel de pret , deci ar fi ilegala. Apoi, contrazice atat trendurile pietei, cat si logica propriei comparatii cu megawatt-ul.

La acelasi nivel de intelegere a legilor scrise si nescrise ale pietei mi se pare si o afirmatie precum "concurenta este superneloiala" (?!?) . Cui ar trebui sa fie loiala concurenta, dlui Enache?

  Inapoi la articolul Radu Enache: Romania nu are turisti de 5 stele

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile