Comentarii pe articolul O romanca cu sange oriental importa un test de intoleranta alimentara


O romanca cu sange oriental importa un test de intoleranta alimentara

Avram Mihaela la 14 Noiembrie 2011, ora 14:27
Multumim, Amira!

Din pacate, nu prea este accesibil romanului de rind...
Nu fac parte dintre cei f. amariti, dar daca pre-testarea as solicita-o destul de repede, in caz de rezultat pozitiv, voi astepta ceva vreme pina cind as putea reusi sa platesc cei 400 de euro!

Sa revenim la ideea ca tot cei cu bani au sanse sa fie mai sanatosi?

Dumnezeu sa ne ajute!
la 14 Noiembrie 2011, ora 15:53
CAND NU AI CE FACE =FACI TESTE ------------INTOLERANTA LA ANUMITE MINCARURI SE POATE STABILI USOR ------------S-A FACUT LA NOI SI SE POATE FACE - NU A DESCOPRIT NIMENI AMERICA--MAI NOU
Lia la 15 Noiembrie 2011, ora 17:55
in tonul celor precizate mai jos (Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Aparitia acestora pe site presupune insa verificarea noastra prealabila, aici urmand sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii), am sa reiau aici un comment care mi-a fost sters de pe facebook de catre cineva care suferea de exces de zel.

da, vrem sa traim mai mult si mai sanatos, iar alimentatia este unul din aspectele care trebuie urmarite in acest sens. efortul static necompensat prin activitate fizica bine sistematizata, asociat cu alimentatia necorespunzatoare si stressul are efect distructiv asupra sanatatii.
exista mai multe modalitati de a determina incompatibilitatile de ordin alimentar, respectiv alergenii la care este sensibila o persoana. in acest moment in Romania nu este chiar accesibil dpdv financiar un asemenea test. in schimb exista diagnosticarile prin biorezonanta, care de asemenea se fac cu aparatura si tehnologie de nivel inalt, in urma carora se determina cu o precizie similara nu numai alergenii specifici din alimentatie, dar si eventuale probleme de sanatate asociate cu acestia. costul unui asemenea diagnostic este de aprox. 20% din suma mentionata in articol.

nu fac publicitate cabinetelor cu biorezonanta. precizez numai ca exista alternative mai rezonabile dpdv al costului, pentru cei care chiar au nevoie de asemenea teste.
Lia la 15 Noiembrie 2011, ora 18:22
"Numarul de clienti atrasi de produs se ridica la circa 250-300 de clienti pe luna." comparata cu numarul de locuitori ai capitalei, cifra vorbeste de la sine.

  Inapoi la articolul O romanca cu sange oriental importa un test de intoleranta alimentara

Setari Cookie-uri