Comentarii pe articolul Vintu si Liviu Luca, ELIBERATI. Cum comentati?


Cum sa comentam ? Nu avem JUSTitie !!!

Cucu Adrian-Constantin la 14 Noiembrie 2011, ora 21:04
SOV e un infractor penal care, in anumite situatii e comparabil cu Bernard Maddoff. In SUA Maddoff a primit 180 ani de inchisoare. In Romania, Vantu e liber pentru ca nu reprezinta un pericol real pentru societate ? Mai sa fie, hai sa fim seriosi asa sa fie oare ?
Rusine justitiei ca nu isi face treaba. Trebuie sa se auto-depolitizeze ca sa putem vorbi si noi de separarea puterilor in stat si apoi de un stat de drept.
Stanila Mihai la 15 Noiembrie 2011, ora 15:27
Stati linistiti, nu va fi condamnat niciodata.SOV ii controleaza si pe cei de la guvernare si pe cei din opozitie, deoarece are bani. Nu discutam de caricatura nationala numita justitie, ca nu exista asa ceva. S-a demonstrat ca l-a finantat pe Nicolae Popa, acum sunt dovezi indubitabile ca a falimentat controlat Petrom Service si totusi nu este condamnat. Undeva e o problema: Daca nu e condamnat, de ce il tot retin astia? E prea "pe fata" modul in care procurorii il retin si pseudo judecatorii il elibereaza. Prea pe fata! Sfidator si strigator la cer. Dar...e Romania! Ai bani, esti cel mai tare. Iar SOV, impreuna cu Elan si cu Felix Motanul, Isarescu, Iliescu, Basescu si Nastase controleaza tara asta. Masonii stiu ce fac si nu dorm! Cand va fi condamnat SOV cred ca voi face cel putin ca Mircea Badea. Dar nu avem noi norocul de a prinde ziua in care sa fie condamnat asta. ;).
Prodan Vasile la 15 Noiembrie 2011, ora 16:25
Nu avem justitie.
Desi este periculos(vezi cazul Becali si furtul masinii) dreptatea trebuie sa o faci cu mana ta iar Becali cand a indraznit sa faca asa ceva a fost inchis.
Oricum trebuie sa fii ageamiu sa crezi in drepatate facuta prin justitie.

  Inapoi la articolul Vintu si Liviu Luca, ELIBERATI. Cum comentati?

Setari Cookie-uri