Comentarii pe articolul Start in afacerea celor 3,3 milioane de salariati: Pensiile private


e greu sa imbatranesti

Voica Gurita la 17 Septembrie 2007, ora 12:39
e greu sa imbatranesti
Ma deranjeaza faptul ca sunt in continuare impuse limite de varsta. Daca sistemul de pensii actual ma va duce cu activitatea pana in jurul varstei de 60 de ani , sa spunem , de ce nu pot adera la proiect.
Mai sunt suficient de multi ani pana la varsta pensionarii iar faptul ca acum am 46 ani si nu pot contribui cu 2% imi da impresia ca pot muri linistita cu o pensie mizerabila.Imi cer scuze daca e nevoie si va multumesc pentru atentie.
la 17 Septembrie 2007, ora 19:28
Contribuiti cu 2% sau mai mult, lunar, intr-un cont deschis la o banca stabila si poate o sa iesiti mai castigata peste ani, decat altii! Surprizele in Romania si din punctul de vedere al pensiilor private pot exista oricand(dormi linistit, FNI vegheaza)
George Adrian Ciorita la 18 Septembrie 2007, ora 14:31
Nu pot exista surprize pentru ca au fost create legi foarte stricte in acest domeniu
exista CSSPP(Comisia de Supraveghere a Societatilor de Pensii Private) autorizata de stat ,un depozitar si eu auditor independent care supravegheaza evolutia fondului de pensii
surprize pot aparea daca va alegeti un fond de pensii slab care nu poate sa obtina o rentabilitate ridicata
sunt agent de marketing pentru una din aceste companii(14 autorizate in momentul de fata) si va pot oferi consultanta in acest domeniu la adi_g@email.ro

  Inapoi la articolul Start in afacerea celor 3,3 milioane de salariati: Pensiile private