Comentarii pe articolul Salariile din constructii, corelate cu cresterea pietei?


O sa avanseze Romania la pastele cailor....

K 7 la 23 Iulie 2008, ora 10:10
O sa avanseze Romania la pastele cailor....
Cui naiba mai dati salarii acuma, oameni inteligenti ce sinteti? Oamenii cu experienta si care munceau cu adevarat au plecat demult; cei care erau apreciati in alte tari si chiar si cei din tara care ridicau un bloc in mai putin de o luna. Ceausescu i-a creat si voi i-ati alungat. Pacat de oamenii cu adevarat buni care au plecat spre alte zari, ca in tara lor nu-si mai permit nici macar sa plateasca o asociatie, nicidecum sa mai faca copilasi sau apartamente. Rusine voua. O sa ajunga Romania mai rau ca tarile africane, cand n-o mai fi nimic de furat.
Vlasceanu Ioan-Gabriel la 23 Iulie 2008, ora 10:33
Cand vor califica oameni cu adevarat, ii vor respecta si vor avea salarii decente, ca sa-si permita un trai decent, mai stam de vorba. Sotul meu a plecat de 2 luni fara contract si castiga in medie cam 1400 euro. Mai spuneti ceva domnilor? In Romania la interviuri una promiteau si alta faceau. Pentru familia noastra plecarea sotului a fost si este sansa vietii noastre.
Bogdan-Marius Tanasie la 23 Iulie 2008, ora 13:38
Eu sunt inginer constructor. Am lucrat inca din facultate, cu speranta ca avand experienta o sa am un salariu bunicel. Acum am terminat, fac de 2 ani proiectare si castig 700 euro. Am oferte de afara, sa lucrez cu acte in Germania sau Uk, cu minim 2000 euro la inceput. Cum as putea sa refuz ?

  Inapoi la articolul Salariile din constructii, corelate cu cresterea pietei?

Setari Cookie-uri