Comentarii pe articolul Jack Ma: Parintele e-commerce in China


LAO TZEU PRACTIC

Roiban Alexandru la 2 Octombrie 2007, ora 12:41
LAO TZEU PRACTIC
Pentru cei care nu cunosc religia si filisofia orientala stirea de mai sus poate aparea ca fiind SF.Jack Ma a observat cativa ani evolutia IT -ului si a concluzionat repede.A adaugat si maiestria orientala si rezultatul l-a surprins in timpul vietii.
(Ca o paranteza -in orient meritele,distinctiile si recunoasterea unui om de catre societate se face postum-cei care se bucura de ele fiind de obicei urmasii acestuia) .
Concluzia pentru Romania si pentru oamenii din Romania:observati,cercetati si actionati.Rabdare si perseverenta .
Tunurile si alte excrocherii facute de protipendada excomunista vor disparea in masura in care vom stii sa procedam ca Jack Ma.
Si capitalistii isi au eroii lor-daca ne gandim doar la gigantul Microsoft si la faptul ca a pornit din garaj-ca de altfel o multime de alte afaceri.
Poate ca seara inainte de culcare ar fi bine sa ne gandim la solutii practice de afaceri ,sa avem visele noastre,sa ne luptam pentru ele.
Romani a visa nu este de condamnat ,a nu face nimic pentru a-ti vedea visul implinit este condamnarea fiecaruia care viseaza.
Sa alegeti intotdeauna calea ce buna!

  Inapoi la articolul Jack Ma: Parintele e-commerce in China

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile