Comentarii pe articolul Cel mai scump hotel din Romania


Sanctuar al artei si al frumosului

Cristina Dumitru la 16 Octombrie 2007, ora 09:05
Sanctuar al artei si al frumosului
Da,asa e. Imbinarea vechiului cu noul in decorarea apartamentelor lasa o impresie placuta ochiului si te lasa sa crezi ca pentru o seara sau mai multe poti sa simti ca faci parte din elita regala.Bine-nteles,cine poate sa-si permita luxul acesta. Eu una ma pot bucura doar privind pozele si cu gandul sa ma duc inapoi,la vremurile de mult apuse dar pline de farmec si rafinament de bun gust si sa-mi umplu privirea si sufletul de atari frumuseti.Doar atat. Ca si persoana dinaintea mea, cu siguranta ca as fi tare bucuroasa daca as putea macar ca vizitator sa ma plimb prin acest sanctuar al frumosului,dar......
Ilie Mihaela la 16 Octombrie 2007, ora 12:11
Stimata Doamna Dumitru,
Va multumim pentru cuvintele frumoase, chiar daca acestea sunt rezultatul unei frumoase prezentari a cladirii noastre intr-un articol.
Este adevarat - dar ma bucur sa pot spune ca doar partial - Carol Parc Hotel nu este o destinatie la indemana tuturor. Totusi atunci cand am decis ca aceasta cladire sa devina hotel unul din considerente a fost acela de a-l reda chiar si macar partial intregii comunitati. Un hotel este un loc public.
Faptul ca eforturile familiei noastre pot fi apreciate de cat mai multe persoane - si nu numai de un cerc restrans care "isi poate permite" serviciile hotelului si restaurantului, ne bucura si ne implineste adeseori mai mult decat "amortizarea" investitiei. Bucuria si satisfactia de "a da" sunt de multe ori mai mari decat cele de "a lua" motiv pentru care ne-ar face mare placere sa impartasim lucrurile frumoase de la Carol Parc Hotel si cu Dumneavoastra fara sa fie nevoie sa va permiteti luxul acesta.
La Receptia Carol Parc Hotel va asteapta un plic pe numele Dumneavoastra pentru o cina de doua persoane in Restaurantul Poem in timp ce unul din colegii nostrii se vor bucura sa va serveasca drept ghid pentru un tur al hotelului.
Cu deosebita stima,
Sylvia Schlie-Petre
Carol Parc Hotel


Livitchi Elena Daniela la 13 Noiembrie 2007, ora 15:20
Stimata Doamna Sylvia Schlie-Petre,

Desi am citit articolul despre hotelul dumneavoastra atunci cand a aparut, doar acum am vazut comentariile facute ulterior. Doresc sa va felit pentru invitatia dumneavoastra, facuta unei simple cititoare a newsletter-ului.Lucrez in acelasi domeniu, si vroiam sa spun celor care citesc acest newsletter ca ceea ce ati facut dumneavoatra se intampla foarte rar, daca nu chiar niciodata.
Felicitarile mele si ale colegilor mei de birou.
O zi deosebita in continuare!
Livitchi Daniela

  Inapoi la articolul Cel mai scump hotel din Romania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile