Comentarii pe articolul Cele mai scumpe bijuterii din lume


Podoabele mintii

Constanta Cristescu la 18 Decembrie 2007, ora 20:49
Podoabele mintii
Oricat de frumoase sunt aceste bijuterii, ele sunt, in mare parte, rodul prelucrarii prin iscusinta mintii. Deasupra lor, modelator este mintea omului. Mintea este cea mai scumpa podoaba cu care l-a inzestrat Dumnezeu pe om, iar daca omul o distruge si nu o modeleaza cu grija cu care sunt modelate bijuteriile de mare valoare, ea valoreaza cat o tinichea. Modelarea mintii se face prin educatie, apoi prin autoeducatie, iar calitatea educatiei rodeste podoabe rare ori tinichele mentale. Asa se nasc si raman podoabele si tinichelele civilizatiilor.
Schiopu Ionela la 18 Decembrie 2007, ora 22:59
bla, bla.. all in all , sunt superbe pt cei care stiu sa aprecieze..
Micu Ciprian la 19 Decembrie 2007, ora 17:01
si totusi exista personae care sunt dipsusi oricand sa plateasca banii pt aceste...obiecte minunate
Constanta Cristescu la 20 Decembrie 2007, ora 10:07
Ceea ce deranjeaza la comentariile multor persoane este lipsa de preocupare fata de modul in care comenteaza si limbajul onomatopeic grosier pe care il folosesc. Din nefericire, isi afiseaza si numele langa jenantele comentarii. Eu prefer fac comentarii la articolele publicate, nu la comentariile comentariilor mele, care de multe ori nu sunt la obiect. Recomand comentatorilor mai multa grija fata de modul in care comenteaza ceva public.

  Inapoi la articolul Cele mai scumpe bijuterii din lume

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile