Comentarii pe articolul Cel mai subtire laptop din lume sub lupa managerilor IT din Romania


Un produs ciudat

Itcus Alex la 25 Ianuarie 2008, ora 09:48
Un produs ciudat
am acasa o gramada de CD-uri si DVD-uri. Daca HDD-ul are 80GB si imi trebuie inca un calculator cu unitate optica pentru a putea pune soft sau muzica pe el inseamna ca MacBook Air nu este un laptop. Este un device portabil. El nu poate sa ramana singur. Nu pot sa arunc Laptop-ul vechi sau calculatorul.
Interesant produs. Nu imi dau seama daca acest produs are un handicap sau chiar oamenii au nevoie de inca un device. Nu vreau sa fac comparatii dar exista produse identice ca dimensiuni (alea care conteaza pentru un om) cu un pret mai mic si fara nici un handicap. Nu imi dau seama cat conteaza acei 10mm pentru geanta in care il tin atata vreme cat greutatea si celelalte dimensiuni sunt identice.
Bineinteles atata vreme cat nu vrei sa cati 20 de bucati intr-un diplomat. Aici MacBook Air ar fi cu siguranta campion. Sa ii uram succes, evident piata va spune daca e nevoie de el si daca recordul subtirimii va gadila intr-un mod atat de placut cumparatorii incat sa renunte la bateria sau memoria suplimantara, porturi, wired networking, Firewire, spatiu de stocare si upgrade.
Si eu cred ca da. Pentru ca e trendy.

  Inapoi la articolul Cel mai subtire laptop din lume sub lupa managerilor IT din Romania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile