Comentarii pe articolul Cele mai bogate femei din Europa


Mostenitoare toate

Anitei Alexandru la 4 Septembrie 2008, ora 01:01
Absolut toate femeile prezentate si-au mostenit banii. In afara de rusoaica desi acolo n-as baga mana in foc ca nu e trecuta mai mult de forma averea pe numele ei ca sa dea politicianul de barbatul ei "curat sarac".

E drept multe au dat dovada de bun simt si si-au inmultit averea. Dar nu extraordinar de fabulos ca sa le ridici in slavi.

Si nu avem o omisiune celebra? Regina Angliei, suprema mostenitoare a lumii? Sau poate nu e inca in UE si de aceea nu intra la categoria "europeana" (dar nu, ca altfel ar fi Rusia). Sau poate ca are mai putin de 2.5mld de EURO?
1 1 la 4 Septembrie 2008, ora 17:45
Daca esti atent la articol, vei observa ca acest primar al Moscovei a fost numit in functie abia in 2007, pe cand nevasta lui a deschis Inteko in 1991.
Iar, parerea mea este ca acest articol e scris de un misogin. Aproape toti mostenesc aceste averi. E logic ca doar prin efractii poti ajunge la asemena sume in decursul unei vieti! Daca insa, ar fi fost vorba de barbati, nu cred ca s-ar fi pus atat accentul pe faptul ca au mostenit averea, cat pe cantitatea cu care au marit-o :(
Majoritatea conduc afacerile de prin '80, asa ca Q.E.D., iar Alicia Koplowitz a vandut partea ei din mostenire si a investit in diverse alte afaceri, ceea ce i-a adus averea actuala. Deci, domnilor romani, nu mai fiti misogini. Multumesc daca incercati macar...Cultura isi spune din greu cuvantul...
Vasile Mihai Dumitriu Vasile Mihai Dumitriu la 7 Septembrie 2008, ora 16:41
Fatuca asta are dreptatea ei, insa si Alexandru are dreptate cand spune ca majoritatea (eu as spune ca marea majoritate) a celor de mai de sus nu au luat-o de la 0, asa cum predecesorii lor (barbatii, tati, etc) au facut-o.
Si sa nu se uite ca "regina mama" e de fapt un paravan pt. masoneria mondiala (ea detinand titlul de Mare Maestru sau Arhitect al Marii Loji Unite a Angliei, supranumită și Loja Mamă a Lumii.Aceasta loja este deasupra tuturor Loje masonice nationale sau continentale. Credeti ca intamplator un orice conflict intra americanul, acolo-i si englezul. De fapt de la Londra se conduce lumea, de acolo ne vin bucuriile si supararile, rahatul si covrigii, constructia sau distrugerea. Si totusi o femeie sta in capul acestei ierarhii. Eu zic ca nu intamplator.
3 3 la 8 Septembrie 2008, ora 03:19
anglia nu e in UE? de cand?

  Inapoi la articolul Cele mai bogate femei din Europa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile