Comentarii pe articolul Agricola Stirbey: Producatorul Anului 2008


Promovare

6 6 la 26 Ianuarie 2009, ora 11:18
Nu am vazut nicio oferta referitoare la astfel de zone. Agentiile turistice autohtone se axaeaza doar pe vacante la munte, la mare sau in locuri exotice? As vrea sa vad si eu o oferta accesibila, de exemplu UN WEEKEND LA DRAGASANI sau O VACANTA LA MURFATLAR, in care sa fie incluse degustari asociate cu preparate culinare specifice acelor locuri, vizite la muzee etc.
Despre serbari: de vreo 10 ani incoace, manifestari de genul FESTIVALUL BERII sau FESTIVALUL VINULUI, au devenit mai mult un fel de expozitii cu vanzare MONOMARCA. Poate n-o fi asa in toata tara, dar in Timis asa se intampla. Iar calitatea acestor manifestari are de suferit. Nimic din atmosfera de sarbatoare, doar circ si vanzatori dubiosi. Iar daca suni la OPC, acestia te indruma catre agentii de ordine prezenti la fata locului. Acesti agenti, la randul lor, te sfatuiesc sa suni la OPC. PING - PONG! Despre cultura... sau mai bine tac!

  Inapoi la articolul Agricola Stirbey: Producatorul Anului 2008

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile