Comentarii pe articolul Cele mai bune tari in care sa te retragi la pensie


COMENTARII

la 13 Iulie 2009, ora 11:36
Consider o absurditate sa abordati o astfel de tema pensionarilor romani. Va respect cerinta de a ne limita doar la comentarii pertinente insa... de ce vreti sa ne jigniti pe noi, pensionarii de rand? Un titlu cat de cat apropiat de realitate, trebuia pus cam asa : CELE MAI BUNE TARI IN CARE SE POT REFUGIA PENSIONARII PARLAMENTARI.
S-ar parea ca soarta pecetluita a pensionarului isi da silinta sa-l intoarca pe pensionarul de rand, roman, sub jugul de care a vrut sa se scuture in pofida ursitei. O existenta desarta pe cine poate sa multumeasca? Viata sufletului de pensionar roman nu este altceva decat un neant in framantare. Asteptarea spre mai bine este inselata; unde s-ar parea ca o vointa vrjmasa isi da silinta sa ne tina intr-o stare de suspensie si de incatusari, sa ne ademeneasca intr-una cu lucruri vagi si sperante evazive, fara sa-ti mai fi insuti ceva. Convins ca veti bloca acest limbaj unanim al pensionarilor romani, dati-mi voie sa ma adresez pe aceasta cale conducatorilor iubiti : Iubiti Conducatori, nu astfel se cade sa pretuiti valoarea vietii adevarate in privinta pensionarilor, a batranilor, in general. Coborati pana la noi si intrbatine daca prezentul ne multumeste si daca va mai vrem? Pusi acolo sus, batranii nu mai tulbura somnul celor alesi care acum stau, mananca bine si dorm linistiti. Batandu-va joc de batrani, nu tipa durerea lor in urechile domniilor voastre? Ce-i de facut in viata cand vezi atata nepasare fata de tot ceea ce contine, cand nepasarea sfideaza dorintele noastre dezamagite, iar bolile fara de leac ia nastere din aceasta cenusa stinsa, cand gandurile domniilor voastre funebre, ingrozitoare, absoarbe orice speranta, stapaneste peste noi, mistuie, stinge.
Chiar daca v-am plictisit, am vrut doar sa va spun ca titlul care suna a reclama, nu e facut pt pensionarul ronman. El asteapta, in toamna un alt slogan: sa muriti sanatosi! Ioan BALOI PETROSANI.

  Inapoi la articolul Cele mai bune tari in care sa te retragi la pensie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile