Comentarii pe articolul Cele mai bune tari in care sa te retragi la pensie


pensionariii romani, masa de manevra electorala

la 13 Iulie 2009, ora 20:25
Articolul e bun pentru pensionarii bogati. Exista asa ceva in RO? Da, cei din parlament asa cum bine a spus comentatorul anterior. Lasand la o parte faptul ca Noua Zeelanda se scrie cu doi de e, articolul e dragutz. Dar se adreseaza unei nise f.f.f.f.f. inguste si care oricum nu prea citeste nimic. De navigat pe net ce sa mai zicem.... Va proopun o erata cu destinatzii specifice pensionarului roman. Ce ziceti de Somalia?
Si pe viitor chiar va recomand atentie cand aboordati teme legate de pensionari. Nu sunt altceva decat o masa de manevra in campaniile electorale. Pe ei vor sa-i atraga toate partidele ca sunt singurii cu constiintza civica si simtz social si ei VOTEAZA. Totzi au nevoie de votul lor, dar ei sunt cei mai mintzitzi, dupa ce au platit la fondul de pensii o viata intrega. Acum pensia lor depinde de bunavointa parlamentarilor. Putine tari se pot lauda cu un PARLAMENT DE EXCROCI !!! Hai ca aici suntem tari !!! Noi tinerii mai avem speranta ca mai putem fura si noi, si poate intr-o zi vom fi si noi bogatzi ca hotzii (pardon , maimarii) zilei. Dar batranii care au muncit si au cotizat nu mai au cand sa invete sa fure, nu mai au timp sa fure, isi duc viatza de azi pe maine. Si ce este mai grav este sentimentul ca toata viata lor a fost un esec, ca valorile in care au crezut ( chiar daca nu au constientizat aceste crezuri) au fost GRESITE. Si nici nu mai pot sa-si faca alte planuri. Se simt inutili si abandonati. Stiti care e unul din secretele longevitatiii din Okinawa? Poate nu ar fi rau sa scrieti ceva despre asta.
O zi fina si mult succes!
Silviu

  Inapoi la articolul Cele mai bune tari in care sa te retragi la pensie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile