Comentarii pe articolul 4 x Brand Manageri de top din industria berii


Oameni importanti ??????

Radu Parlog la 2 Noiembrie 2007, ora 09:40
Oameni importanti ??????
Da este OK sa ajungi "acolo sus" dar daca urmarim firul evenimentelor cum poti sa nu ajungi "acolo sus" daca nu ai o afacere pe care sa mearga singura... Romanul a baut, bea si va mai bea cat timp va trai el. De ce nu sunt promovati oamenii care FAC ceva real pentru dezvoltarea unei idei romanesti care sa iasa la lupta cu "colosii multinationali". Aici trebuie sa ne uitam nu la personajele care "se lipesc" de business-uri care merg oricum ci la cei care lupta efectiv sa-si vanda ideile in piata larga a invaziei occidentale. Din pacate totul este fals si sunt promovati toti cei la care job-ul este un refugiu al neputintei de a face face ceva real pentru societatea in care traim. Nume pompoase binenteles numai in limba engleza fiindca limba romana este "prea saraca", bani in euro fiindca Leul este prea sarac, rezultate excelente atunci cand pleaca din tara milioane de euro; totul se reduce la castigul celorlalti si la o manjire salariala de 1,2,3mii de euro atunci cand "brand-ul" castiga milioane. Hai sa ne imbatam cu imagine fiindca in realitate, Romania moare de foame. Unde sunt realizarile romanilor? De ce nu, unde sunt instalatiile de irigat? Unde este industria romaneasca? ( mica, proasta, dar exista si ne faceam treaba)Unde sunt inginerii nostri? Unde sunt specialistii nostri? Unde sunt realizarile romanilor? Putem vorbi mult pe tema asta dar...pentru un pumn de dolari.. VINDEM TOT. Ce va fi in viitor? Tot viitorul va raspunde.
Cu stima,
Un personaj care se bucura inca ca este roman
Cristina Pirvu la 2 Noiembrie 2007, ora 11:28
Daca erau prezentati ca niste nevoiasi care se zbateau pentru o bucata de paine te impresiona mai mult?
Oamenii astia au muncit enorm sa ajunga la nivelul asta. Maerita sa fie laudati.
Radu Parlog la 2 Noiembrie 2007, ora 12:27
Rog ca toate aceste persoane sa ma scuze fiindca nu am facut aluzie la persoanele fizice ci numai la sistem. Intr-adevar pentru 1-2-3 mii eur chiar au muncit si si-au facut un nume. Au realizari care nu pot fi ignorate. Dar...???? Toata lumea vorbeste de realizari personale. Eu vorbesc de sistem. De ce specialistii nostrii (si chiar avem) nu reusesc si pleaca in masa sa munceasca afara? Fiindca nu suntem in stare sa le oferim conditiile de normale de trai. Putem vedea ce merge bine si unde vin investitiile? Aici este o istorie in care in prima faza trebuie demolat totul si apoi reconstruit. Dar atunci NUMAI cu ajutoare de afara fiindca intern suntem praf. Putem vorbi de Ursus, Timisoreana care chiar s-au luat la tranta cu colosi si au reusit. Asa DA. Au luat-o de la inceput dar ceilalti? Din pacate eu sunt nascut aici si acum nu ma uit decat la ceea ce va ramane copiilor nostrii. Nu vad prea multe. Sincer.
la 2 Noiembrie 2007, ora 20:10
Acesti oameni nu sunt cu nimic mai grozavi decat altii...au avut doar o sansa pe care au si reusit s-o fructifice. Cat despre bere...toata berea romaneasca este proasta. Dar se vinde. De aceea toate chestiile importatate din vest sunt bullshit-uri. Dar trebuie facute si trebuie mediatizate (pompos si de preferat presarate cu cat mai multe cuvinte anglo-saxone). Vezi Burger, locul 3, daca nu ma insel la vanzari. Credeti ca pe badea Ion care bea la colt de strada un PET de Burger il intereseaza toate astea? (brand, manager, target, etc.). Nici macar gustul nu-l intereseaza...De altfel cu asta au berarii noroc: suntem saraci si, de aceea, foarte putin pretentiosi. In vest ar da faliment cu retetele astea...

  Inapoi la articolul 4 x Brand Manageri de top din industria berii

Setari Cookie-uri