Comentarii pe articolul A inceput o afacere cu 500 de euro si multa rabdare


Comentariu

Vergil Mihai la 28 Iulie 2008, ora 13:32
Comentariu
Felicitari! Admir perseverenta! Succes in continuare!
Loredana Ion la 28 Iulie 2008, ora 14:21
Felicitari si aprecieri. Regasesc parti din povestea dvs. in activitatile pe care le desfasor. As fii incantata, in masura in care timpul va permite, sa va expun cateva din ideile si proiectele mele. Cordial.
Alexandra Nicolae la 28 Iulie 2008, ora 15:36
Toti marii bogati ai lumii au inceput cu idei mici si bani putini; esti pe drumul bun si ai avantajul ca esti foarte tanar ca ai mai multa rabdare. Alexandra - business consultant.
Marius Fatu la 28 Iulie 2008, ora 16:08
In general afacerile adevarate pornesc de la sume foarte mici, investite intotdeauna in idei bune. Afacerea lui Danila nu este nici rea, nici buna si nici nu a inventat "roata". E pe nisa flacaul si are potential, sau a avut. Pur si simplu faptul ca a aparut in wall-street un articol despre el si aceasta afacerea lui Danila ii creste notorietatea numelui iar afacerea ajunge produs la liber. Orice om de afaceri poate prelua ideea si cu o investitie masiva si pierderi calculate poate instituii un mic monopol in domeniu; Danila va vinde probabil si-si va continua viata. Nu-mi dau seama de ce Wall-Street publica un astfel de articol care este doar mobilizator si optimist. Sunt afaceri extrem de inteligente care se desfasoara in Romania si ar merita toata atentia. Revenind la personajul nostru, e istet si va reusi ceva in viata, dar afacerea nu este mare branza de ea; sunt prestari servicii catre utilizatorii de calculatoare care sunt incurajati sa consume; cea mai simpla initiativa privata posibila.
Loredana-Mariana Popescu la 28 Iulie 2008, ora 17:56
Felicitari!
Mihaela Jantea la 28 Iulie 2008, ora 18:05
Admirabil ! Si felicitari pentru el. Chiar ma intreb daca intotdeauna o afacere noua nu primeste raspunsuri la ofertele trimise. Eu tocmai am trimis 200 de scrisori si nu am primit inca raspuns la ele. Inca mai astept dupa care continuam; cine stie poate se imbulzeste lumea mai ales ca este vorba de o chestie absolut noua pe care nu o face nimeni in Romania si a fost inventata la NASA.
Niculescu la 31 Iulie 2008, ora 11:54
Ma bucur ca in sfarsit mai aud si de reusite in viata, cariera nu numai de crime ,violuri, etc. Felicitarile mele.
la 17 August 2008, ora 10:15
Felicitari! Dar sa aduci cat mai multe firme trebuie sa ai cativa oameni de vanzari foarte buni. Nu faci nimic daca nu trimiti oameni pe teren sa discute cu administratorii afacerilor respective. Succes!

  Inapoi la articolul A inceput o afacere cu 500 de euro si multa rabdare

Setari Cookie-uri