Comentarii pe articolul Terenurile din Bucuresti, mai scumpe decat cele din Sofia si Belgrad


terenuri si cine scrie despre ele

Maria Petrisor la 6 Noiembrie 2007, ora 11:44
terenuri si cine scrie despre ele
Cred ca acest material a fost facut dupa ureche. in conditiile in care in zona Floreasca , un teren cu o suprafata de maxim 400mp ajunge la 5000e/mp, cum este posibil sa scrii astfel de aberatii, cum ca cel mai scump teren in bucuresti este la 650e?! cine nu stie ca 1mp de tern este demult peste 2000e in zonele fierbinti in imobiliare?! aceeasi stire am auzit-o la radio ... nu inteleg!
Florin Maravela la 6 Noiembrie 2007, ora 13:49
Cred ca au pierdut un 0 (zero) din preturi.
Valentin Mandache la 6 Noiembrie 2007, ora 16:03
Articolul este bine documnetat. Preturile de care vorbeste sunt cele reale si nu cele puse in anunturi sau dupa ureche. Fantezii de adormit copii cu 5000e/ mp, cum spune Maria Petrisor mai sus, nu se vand nici la New York sau Tokyo. Asa ca lasativ-va de aroganta damboviteana cu terenuri ultrascumpe pe care nu le cumpara nimeni ci numai inchipuirea voasta. Cheers!
Tom Cat la 8 Noiembrie 2007, ora 15:34
Cu siguranta, dl Mandache traieste intr-un orasel de provincie si a auzit despre preturile din Bucuresti doar la TV. Si, in general despre Bucuresti, a a uzit doar in povestiri la iarba verde cu prietenii. Cu toate acestea emite pareri, pt ca in Romanian este un sport national sa emiti pareri chiar daca subiectul e limba straina. De aceea, as invita atat autorul articolului pe care nu-l pot califica, cat si pe dl Mandache sa-mi vanda dansii un teren in Primaverii, Aviatiei, Dorobanti, in general in zona "zero" cu pretul maxim propus de autorul articolului si promit ca il cumpar imediat si dau si 20% comision de agentie ambilor...

  Inapoi la articolul Terenurile din Bucuresti, mai scumpe decat cele din Sofia si Belgrad