Comentarii pe articolul Firmele straine sunt dispuse sa plateasca cu 2.400 euro un inginer roman


Concluzii gresite

Valeriu Tapu la 30 Iulie 2008, ora 08:47
Concluzii gresite
"Din cauza lipsei de informatii si a educatiei deficitare, romanii prefera sa plece in strainatate pe cont propriu. Pierd, astfel, atat bani, cat si siguranta oferita de contractele ferme semnate, in Romania, de firmelor de recrutare", a afirmat presedintele ACORD". Este foarte idioata concluzia asta; de ce?
Eu lucrez ca inginer navalist in Norvegia, plecand pe cont propriu. Am reusit ca intr-un an si 7 luni sa lucrez ca project manager. Lucrand direct la firmele din strainatate ai mult mai multe avantaje: iti platesc cursuri de speclializare, iti platesc cursuri de invatare a limbii lor, iti ofera un numar de zile de concediu mult mare, asigurare de sanatate mult mai sigura, esti mult mai bine platit. Pierdeti banii plecand la munca in strainatate prin intermediul firmelor de recrutare din Romania.
Asa ca numai minti lumea domnule presedinte Acord (ce o mai fi si asta?).
Adrian Ftodiev la 12 Iulie 2009, ora 14:18
Buna ziua, sunt de aceeasi parere ca domnul presedinte acord nu este informat, sau, nu vrea sa informeze romanii ca au mai multe avantaje daca pleaca pe cont propriu in strainatate. In primul rand, lor li se pare mult ma sigur sa plece printr-o firma de recrutare deoarece li se ofera un "pachet foarte avantajos de beneficii".
Unii se multumesc sa ramana in continuare sa lucreze la firma de recrutare suma oferita parand foarte mare in comparatie cu cat se castiga in tara. Acum depinde de fiecare daca este interesat de ce se intampla in jurul lui sau nu. Cei interesati de viitorul lor si constienti de valoarea diplomelor cauta sa lucreze direct cu firma contractoare sau, de ce nu, la o alta firma din tara respectiva. Eu lucrez ca electrician naval in Norvegia si castig mult mai mult decat cei 2400EUR/luna cat castiga un inginer. Nu stiu cu cat este platit Domnul Presedinte ACORD sa faca publicitate firmelor de recrutare, dar, sfatul meu pentru cei care cauta un loc de munca in strainatate este sa se uite mai intai dupa firmele din tara respectiva, iar daca nu au norocul sa gaseasca in timpul alocat de ei pentru aplicatii, sa foloseasca o firma de recrutare drept rampa de lansare catre o alta firma din tara respectiva. Nu stati prea mult la o firma de recrutare deoarece se pot castiga mult mai multi bani lucrand direct si in acest fel nu ii imbogatiti pe altii care va promit marea cu sarea si rauri de lapte si miere. Va puteti bucura de acestea numai daca lucrati direct la firma.

  Inapoi la articolul Firmele straine sunt dispuse sa plateasca cu 2.400 euro un inginer roman

Setari Cookie-uri