Comentarii pe articolul Cea mai mare banca din Romania a facut un profit de 206,6 mil. euro la sase luni


BCR

Aurelia la 31 Iulie 2008, ora 10:35
BCR
BCR nu ne ofera conditiile necesare nici financiare, nici igienice sau rapide, nici sigure. Prefer Banca Transilvania care e cea mai tare banca; sau ING. Pe locul 3 e Piraeus Bank; apoi BCR.
Respect pentru toate si sper ca intr-o zi toate sa ne ofere conditiile optime dorite.
Lidia Dinu la 31 Iulie 2008, ora 11:08

Felicitari managerilor bancii.
Davidescu Eugen-Rasvan la 31 Iulie 2008, ora 15:00
Nici un fel de Felicitari ! Cum credeti c fac astfel de profituri fabuloase ? Prin dobanzi si comisioane exagerat de mari, pe care le percep la credite (12-29%). Ar trebui sa aib bunul simt ca, fiind cea mai mare banca din Romnia (indirect sprijinita politic si de stat), sa perceap dobanzile si comisioanele cele mai mici de pe piata, oblignd n acest fel si celelalte banci sa-si reduca spezele bancare la un nivel rezonabil european. Ca altfel noi, clientii ei, suntem cei "jupuiti", ca sa iasa beneficiu (pardon, PROFITUL !) cat mai mare. Ce parere aveti, stimati cititori ?
Ce-ati zice de o utopica banca non-profit (ceva gen un C.A.R., cum erau o dat, unde doar costurile efective erau acoperite din dobanzi) ?
Valentin Nicolae la 31 Iulie 2008, ora 18:59
Corect. Sa nu uitam totusi ca numai CEC Bank este 100% romaneasca. Restul sunt banci care lucreaza cu doua masuri: una pentru Romania si alta pentru vestul Europei. Cat o mai tine.
Marcel Moldovan la 31 Iulie 2008, ora 20:48
Ce vorbesti domnul meu de bun simt. Nu ai auzit de societate capitalista, de tot proprietate particulara etc. Se forteaza nota la maximum, atata timp se poate profita de pe urma clientilor (in acest sens vorbesc de cerere de produse si servicii bancare) se profita din plin. Si nu numai de clienti si de angajatii proprii. Este ceea ce ne-am dorit cu totii. Poate le si meritam. Ce zice-ti ?
Maria Solomon la 2 August 2008, ora 17:39
Sunt foarte de acord cu AURELIA si EUGEN-RAZVAN, cu opinia lor; ar trebui sa se laude cand ar avea profit fara sa "jumuleasca" clienti marind dobanzile de la o luna la alta; de comisioane nu mai vorbim; daca o tin tot asa nu cred ca o sa mai aiba tot atat de multi clienti; deja multi cauta alte caii de a "scapa" de creditele de la BCR.
Oana Parfene la 10 August 2008, ora 16:38
Tuturor celor care au facut comentariile de mai sus: nimeni nu ne obliga sa ne imprumutam de la ei; intai mergi la 10 banci vezi oferta si apoi alegi; nu te duci ca inecatu' la BCR doar pentru ca ti se pare tie o banca cunoscuta, serioasa. Adevarul e ca sunt romani care au incredere in aceasta banca. Credeti ca celelate banci nu jumulesc aproape la fel?

  Inapoi la articolul Cea mai mare banca din Romania a facut un profit de 206,6 mil. euro la sase luni

Setari Cookie-uri