Comentarii pe articolul Primul centru de inchiriat biciclete din Capitala


Bicicleta

Matei B la 1 August 2008, ora 11:26
Bicicleta
Degeaba fac centru de inchiriere, daca nu sunt piste pentru biciclete. La traficul din capitala si la nesimtirea soferilor bucuresteni cine va avea curaj sa mearga cu bicicleta?
Cristi la 1 August 2008, ora 15:40
Eu am curaj sa merg, si in 5 ani de cand o fac, nu am fost lovit decat de un motociclist intr-o intersectie si de o portiera a unei masini oprite pe marginea drumului. Asta nu m-a convins sa ma las, pentru ca-mi place prea mult. Este adevarat ca nu mi-am rupt nici un os pana acum.
Legitimatia este cam scumpa pentru cineva care doar incearca sa vada cum este cu bicicleta prin oras. Pentru inceput este mai greu pentru ca intr-adevar este imposibil sa mergi doar pe pistele amenajate, iar printre masini destul de periculos. Eu sunt de parere ca soferii sunt chiar atenti cu biciclistii, motoscuterele si motocicletele; noi biciclistii in schimb nu prea suntem atenti la masini, mai trecem pe rosu etc. Din articol nu inteleg de unde se pot inchiria bicicletele, unde anume este sediul central si care centre universitare sunt implicate. In cazul in care o sa aflu poate ca o sa mai postez un comentariu.

  Inapoi la articolul Primul centru de inchiriat biciclete din Capitala

Setari Cookie-uri