Comentarii pe articolul Firmele de colectare a creantelor si-au facut asociatie


Firmele de colectare a creantelor si-au facut asociatie

Marius Macarescu la 7 Noiembrie 2007, ora 09:18
Firmele de colectare a creantelor si-au facut asociatie
Buna ziua,

Numele meu este Marius Macarescu si sunt directorul general al firmei Millennium Services Securities, societate specializata in colectarea de creante si reposesia de obiecte de la debitorii institutiilor financiare nebancare.

Millennium Services Securities este unul din principalii furnizori de servicii complete de colectare rate de leasing restante sau recuperare obiecte din România, aceste servicii putand fi personalizate pentru fiecare institutie financiara nebancara.

Pana in prezent Millennium Services Securities a administrat 50.000 de clienti debitori prin contact direct, persoane juridice și fizice, reusind sa colecteze debite restante in valoare de 76 milioane de euro si să recupereze 2600 obiecte din care 2016 autovehicule si 584 echipamente.

Personal cred ca cei trei membri fondatori ai asociatiei nu reprezinta 80 % din piata colectarii debitelor, acest procent ar trebui sa rezulte in urma unei analize facute de catre un organism independent, bazat pe cifre si documente.

In prezent in Romania exista si alte firme specializate in colectari debite care au o cota importanta in piata.

Cei trei membrii fondatori ai asociatiei nu cred ca au contactat, inainte de infiintare si alte societati specializate.

Va asigur ca sunt un cititor fidel al ziarului dvs..

Va multumesc.

  Inapoi la articolul Firmele de colectare a creantelor si-au facut asociatie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile