Comentarii pe articolul Madalina Didea: Sectorul financiar bancar va fi pe locul intai in topul joburilor vacante si in 2008


SCHIMBARE DE MENTALITATE

Carmen Dohanici la 8 Noiembrie 2007, ora 15:36
SCHIMBARE DE MENTALITATE
Mult stimata doamna, Madalina Didea, dpdv teoretic aveti dreptate in cele ce afirmati.
Si totusi, citind articolele specialistilor HR constat cu nemultumire ca toti urmeaza aceeasi linie traditionala, cat mai putin risc la angajare, desi fie vorba intre noi pretindem de la bietii candidati sa-si asume frecvent riscuri, asta ca o dovada de putere.
Totusi, marii manageri si cei chemati sa gestioneze capitalul uman au si ceva idei originale, accepta si alte carari decat cele batatorite? Din cate stiu eu ceea ce diferentiaza un performer de un mediocru e tocmai aceasta capacitate de a iesi din tipare. Noua romanilor tare ne mai plac titlurile, locurile de top, dar ratacim pe aceleasi carari arhicunoscute, caldute si confortabile, iar in ceea ce priveste grija si respectul fata de OAMENI parca n-am fi toti in aceeasi barca.
Iar dvs, stimata d-na Carmen, mergeti cu incredere pe calea ce vi se deschide, daca simtiti o reala chemare pentru HR, pentru ca toti marii psihologi prevad schimbari in cariera in jurul varstei de 35 ani, ca urmare a dezvoltarii personalitatii. Poate ca tocmai d-vs, rara avis, veti aduce schimbarea dupa care tanjeste sectorul HR.

  Inapoi la articolul Madalina Didea: Sectorul financiar bancar va fi pe locul intai in topul joburilor vacante si in 2008

Setari Cookie-uri