Comentarii pe articolul Cum sa faci 300.000 de euro anual din produse bio


Produse bio

Flori Cursaru la 4 August 2008, ora 15:49
Produse bio
Articolul este foarte interesant. Produse bio ar trebui sa se gaseasca pe toate pietele Romaniei. Din pacate din dorinta de a obtine cat mai mult profit chiar si micii producatori folosesc ingrasaminte chimice si biostimulatori in cantitati necontrolate.
Ma intereseaza ce produse romanesti se gasesc la magazinul Leacul, de unde sunt achizitionate si daca sunt verificate corect. Te straduiesti sa cumperi legume si fructe cat mai proaspete iar acasa descoperi un gust diferit de cel stiut din gradina bunicii.
Produsele achizitionate din Austria, Germania, Franta chiar daca sunt bio contin conservanti deci as prefera produse autohtone dar care prin certificatul de calitate sa-mi confere increderea ca sunt corespunzatoare.
Anca Alexandru la 5 August 2008, ora 12:09
Felicitari! Sunt incantata ca in sfarsit cineva a reusit sa puna in practica visul meu in ceea ce priveste o afacere. De ani de zile consider ca trebuie sa existe astfel de magazine cu produse bio. Dupa parerea mea exista piata si la Galati si daca va hotarati ati putea avea in mine un partener de incredere.
Cu consideratie, Anca Alexandru.
Anca Axe la 5 August 2008, ora 14:18
As vrea sa colaborez si eu cu cineva pentru produsele Bio. Cu cine pot lua legatura? Multumesc.
Ana Ghita la 10 August 2008, ora 13:21
Sant o consumatoare a produselor "bio" si as avea si posibilitatea sa produc, avand teren foarte bun in regiunea din jurul Craiovei. As vrea mai multe informatii. Multumesc, Ana Ghita.
St?Ngu Dorina la 2 Septembrie 2008, ora 11:15
Sunt o consumatoare a produselor BIO si ma intereseaza sa deschid un magazin cu aceste produse. Cu cine trebuie sa iau legatura pentru furnizarea acestor produse. Multumesc.
Luminita la 19 Ianuarie 2009, ora 15:54
In Galati s-a deschis primul magazin bio si de produse naturale: BioCarmen in galeria Real. Am fost acolo si am fost ffff. incantata. E magazinul pentru mine!
Luminita la 19 Ianuarie 2009, ora 15:55
In Galati s-a deschis primul magazin bio si de produse naturale: BioCarmen in galeria Real. Am fost acolo si am fost ffff. incantata. E magazinul pentru mine!

  Inapoi la articolul Cum sa faci 300.000 de euro anual din produse bio

Setari Cookie-uri